x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA / Banchet la botez

STEAUA / Banchet la botez

de Andrei Nicolescu    |    19 Dec 2005   •   00:00
STEAUA / Banchet la botez

Botezul fiului lui Nicolae Dica s-a transformat in banchetul de sfarsit de an al "mili-tarilor", Gigi Becali obligandu-i pe toti componentii lotului sa fie prezenti.

Toti componentii Stelei au fost sambata invitatii lui Nicolae Dica la botezul lui Marco Andrei Ilie, baiatul sau, in varsta de 5 luni, cheful avand loc la Pitesti, orasul natal al atacantului.

NAS. Prima sosita a fost familia Radoi, nasii cuplului Corina si Nicolae Dica, care l-au botezat pe micutul Marco Andrei Ilie la Biserica Sf. Vineri. La finalul ceremoniei, Radoi si Dica au fost asaltati de zeci de fani, care au tinut sa se pozeze alaturi de cei doi jucatori. "Mirel este cel mai bun prieten al meu de la Steaua. Il cunosteam dinainte de a ajunge eu acolo, dar de atunci si pana acum am devenit foarte apropiati", a spus Dica.

LAUTARI. Pentru a se asigura ca acesta va fi cel mai tare chef al echipelor din Divizia A, Gigi Becali, prezent si el la petrecere, i-a chemat pe favoritii sai Florin Petrescu, alias Axinte de la Vacanta Mare, si pe Adi de la Valcea. Cele mai multe dedicatii le-au primit Marco Dica si fetele lui Gigi Becali, patronul Stelei platind sute de euro pentru ca melodia "Fetele mele" sa fie cantata de cateva ori. Hitul serii a fost totusi "Suparat, suparat", piesa interpretata de Adi de la Valcea de trei ori la rand. "Mi-as dori ca nu numai copiii nostri, ai mei si ai lui Nicu, ci si ai colegilor nostri sa faca sport de performanta", a spus nasul Mirel Radoi.

RADOI SPUNE CA POATE PLECA
Dupa ce fostul antrenor al Stelei, Oleg Protasov, a afirmat ca si l-ar dori pe Mirel Radoi la viitoarea sa echipa, Dnepr Dniepropetrovsk, capitanul Stelei a admis ca este foarte aproape de o plecare de la echipa din Ghencea. Aflat in biserica, Radoi a afirmat: "Este posibil sa plec acum de la Steaua. Chiar nu stiu unde voi juca la anul. Se poate oricand sa plec, chiar acum sau peste cateva luni. Am mai multe oferte, ma voi duce la orice echipa care are cat de cat un nume in Europa si are tinte mari". Desi Protasov a evitat sa dea mai multe detalii despre interesul lui Dnepr, oferta se ridica la 5 milioane de euro, platibile intr-o singura transa. "Radoi va pleca atunci cand oferta pentru el va depasi suma platita in ’90 de Real Madrid pentru Hagi", s-a marginit sa declare in urma cu cateva zile Gigi Becali, banii platiti atunci de madrileni ridicandu-se la 4 milioane de dolari. Referitor la calitatea sa de nas la botez, Radoi a zis ca a avut emotii mari. "Acum o luna nu era asa greu finul meu. E prima oara cand botez un copil, nici nu stiam ce sa fac, cum sa-l tin, dar a iesit bine, pentru ca ne-au indrumat preotii. Am facut repetitii acasa, l-am tinut in brate, pentru ca este greu. Sper ca greutatea lui sa se pastreze si in alte domenii cand va fi mare, sa fie un om cu «greutate»."

VACANTA
Desi Cosmin Olaroiu a devenit de vineri antrenorul echipei din Ghencea, tehnicianul va fi prezentat oficial abia astazi jucatorilor. Olaroiu a cerut conducerii in mod expres sa aiba o intalnire cu viitorii sai elevi inainte ca ei sa plece in vacanta, pentru a le inmana un program de pregatire individualizat pentru perioada de pauza competitionala. Fotbalistii din Ghencea vor intra apoi in vacanta pana la 9 ianuarie, cand este programata reunirea echipei. Primul meci oficial al anului 2006 pentru Steaua va avea loc la 15 februarie, in Olanda, cu Heerenveen, in "16-imile" Cupei UEFA.

ADVERSARI
Heerenveen, viitoarea adversara a Stelei din Cupa UEFA, a invins, sambata, pe teren propriu, cu 3-1, pe FC Twente Enschede, intr-un meci din etapa a 16-a a campionatului Olandei. Pentru Heerenveen au marcat Huntelaar (‘13, ‘49 - penalti) si Nilsson (‘40). Antrenorul Gertjan Verbeek a trimis pe teren urmatorii jucatori: Vandenbussche - Derveld, Hansson, Breuer, H. Drost (’41 Seip) - Yildirim, Bruggink (’72 Norregaard), Hanssen, Pranjici - Huntelaar, Samaras (’32 Nilsson). Dupa 16 etape, fosta adversara a lui Dinamo din grupele UEFA ocupa locul 6 in clasamentul din Olanda, cu 25 de puncte.
×
Subiecte în articol: sport rădoi