x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Real 1-4 / "Trompeta meciului"

Steaua - Real 1-4 / "Trompeta meciului"

de Mihai Igirosanu    |    Florin Gongu    |    19 Oct 2006   •   00:00
Steaua  -  Real 1-4 / "Trompeta meciului"

Erorile comise pe banda rulanta de congolezo-portughezul din poarta Stelei au fost semnalate cu destula mila in presa din Romania. Fara sa cunoasca acest sentiment, jurnalistii spanioli au maturat cu Carlos.

Meciul de marti seara ar putea sa fi fost si ultimul in tricoul Stelei pentru Carlos. "Va promit ca in celelalte meciuri si la Madrid veti vedea o alta echipa a Stelei", a anuntat dupa meci patronul Gigi Becali. La urmatorul joc de campionat, pe care ros-albastrii il vor disputa duminica, la Galati, poarta va fi aparata de Cornel Cernea, iar din iarna, in Ghencea, ar putea sosi Lobont.

DE CURTEA SCOLII. Considerat cotidianul de casa al celor de la Real, cotidianul madrilen AS i-a facut o analiza la sange concisa portarului campioanei Romaniei. Carlos Fernandes a primit titlul de "trompeta meciului" din partea trimisilor AS la Bucuresti: "A incasat patru goluri, dar puteau fi mai multe, tinand cont de ciudatele degajari cu pumnii la care a apelat. "Carlos Fernandes, excentricul portar din Republica Democrata Congo, a acompaniat resurectia torpilorului blindat al lui Capello", se incheie articolul dedicat de AS goalkeeper-ului stelist. Dupa meci, antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, a incercat sa-si apere jucatorul. "Poate ca a gresit doar la golul patru". "Cu o aparare si un portar de curtea scolii, Steaua a fost o prada usoara pentru Real Madrid", a caracterizat si El Mundo Deportivo.

SABAN. Un alt jucator stelist depasit de situatie a fost fundasul dreapta, israelianul Klemi Saban, care a fost indelung huiduit atunci cand a fost inlocuit. Ridiculizat constant de brazilianul Robinho, desemnat de cotidianul AS drept "omul meciului", Saban are pe constiinta golurile de 0-1, cand a trimis aiurea o minge simpla in corner, si pe cel de 0-3. "Saban avea ceva experienta internationala, am crezut in ea, dar nu a fost asa", a explicat Olaroiu.

IRONIE. Tot AS face o paralela intre echipamentul si culorile Stelei, asemanatoare cu cele ale rivalei, Barcelona. "Barca B. Asa se reactioneaza. Cu maretie. Superioritate. Ambitie. Frica nu s-a imbracat niciodata in alb. Simulacru. Steaua purta rosu si albastru. Inceputul perfect pentru sarbatoarea din 22 octombrie, de pe Bernabeu".

×
Subiecte în articol: sport