x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA- VILLARREAL / Posibil sa fie intrare libera

STEAUA- VILLARREAL / Posibil sa fie intrare libera

14 Mar 2005   •   00:00

O buna parte din cei care au cumparat bilete la meciul cu Villarreal nu au pastrat contramarcile care le-ar permite accesul la rejucare. Se pare insa ca miercuri vor putea intra si cei care nu au bilete sau abonamente.

IONUT PADURARU, MIHAI IGIROSANU

AMBIANTA. In ciuda problemelor cu biletele, publicul va fi si maine al 12-lea jucator al stelistilor
Pentru meciul tur din optimile Cupei UEFA, gruparea ros-albastra a emis 13.800 de bilete. Surprinsi insa de neprevazutul situatiei, cand ninsoarea abundenta care a inceput sa cada cu doar trei sferturi de ora inaintea startului partidei a dus la amanarea acesteia, multi spectatori nu au pastrat cotoarele biletelor.

OFICIAL. Potrivit comunicatelor emise de FC Steaua in ultima perioada, la rejucare vor avea acces doar posesorii abonamentelor si cei care au pastrat cotoarele tichetelor de intrare. Astfel, abonatii pot intra oricand miercuri, intre orele 17:00 si 20:00, in timp ce posesorii cotoarelor vor putea intra dupa ora 18:00. Directorul sportiv al Stelei, Valentin Argaseala, a declarat duminica seara la Recursul Etapei ca UEFA nu permite punerea in vanzare a altor bilete, dar si ca intrarea spectatorilor nu poate fi libera.

NEOFICIAL. Conducatorii clubului din Ghencea sunt constienti insa ca suportul publicului este unul dintre atuurile Stelei in confruntarea cu Villarreal si nu vor risca sa dispute aceasta partida fara un stadion arhiplin. Din aceasta cauza, printre fani a aparut zvonul ca la meciul de maine seara se va putea intra si fara bilet, informatie vehiculata si pe principalul site al suporterilor stelisti. Accesul "pe blat" ar urma sa aiba loc cu o jumatate de ora inaintea inceperii partidei, in limita locurilor disponibile, dupa intrarea celor cu abonamente si cu cotoarele ramase de joia tecuta.

NU SE MAI ANTRENEAZA
Villarreal va sosi azi in Bucuresti, la ora 19:00 si va fi cazata la Hotel Intercontinental. Antrenorul Manuel Pellegrini nu are programata nici o conferinta de presa inainte de meci si nici nu va conduce vreun antrenament pe stadionul din Ghencea. "Dupa victoria cu Espanyol cred ca am regasit totul. Suntem pe locul 3, echipa a demonstrat ca e foarte puternica acasa si e important sa demonstram ca ne putem mentine la acest nivel", a declarat tehnicianul "submarinului galben". "Suntem siguri ca vom continua in Cupa UEFA. Dubla mansa are 180 de minute si nu putem pierde calificarea la Bucuresti. Un meci nul ar fi foarte bun pentru noi, desi vom incerca sa castigam", a afirmat mijlocasul Josico. Villarreal revine in Romania dupa ce a spulberat pe teren propriu pe Espanyol in derby-ul ultimei etape din Primera Division, scor 4-1, meci in care au inscris si Riquelme si Forlan, jucatori care vor absenta insa maine seara.

INCOLTESTE IARBA IN GHENCEA
Vremea frumoasa din ultimele zile a prins foarte bine gazonului din Ghencea. Iarba a inceput chiar sa incolteasca, iar suprafetele unde terenul era "chel" au inceput sa se imputineze. "Presiunea e pe umerii nostri, deoarece toata lumea asteapta mult de la Steaua dupa ce am eliminat Valencia. Trebuie sa confirmam aceasta mare performanta. Avem sansa a doua, trebuie sa recunoastem, dar eu cred in calificare", a declarat "veteranul" Dorinel Munteanu. Patronul Stelei, Gigi Becali s-a aratat ieri extrem de optimist: "Trebuie sa-i razbunam pe acei 240 de rom‚ni care au fost intorsi de la granita, asta este acum misiunea Stelei. Prea suntem luati in batjocura peste tot si vreau sa demonstrez prin Steaua ca romanii nu pot fi batuti chiar in toate domeniile. Cum i-au dat pe rom‚ni afara de la granita, asa o sa-i dau si eu pe spanioli afara din Cupa UEFA!". Returul se disputa duminica, la ora 21:00, ora Romaniei, pe "El Madrigal".

×
Subiecte în articol: sport