x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA - VILLARREAL / Zapada a amanat meciul primaverii

STEAUA - VILLARREAL / Zapada a amanat meciul primaverii

11 Mar 2005   •   00:00
STEAUA  -  VILLARREAL / Zapada a amanat meciul primaverii

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, partida din Ghencea nu s-a putut disputa aseara. Dupa consultari cu ambele cluburi, UEFA a hotarat amanarea meciului, cele doua manse urmand a se juca la 16 si 20 martie.

MIHAI IGIROSANU, FLORIN GONGU

PEISAJ. Steaua a iesit fara sanse in fata naturii, avand la dispozitie cativa ingrijitori
Ninsoarea abundenta care a inceput sa cada cu cateva ore inaintea startului partidei a dat peste cap planurile organizatorilor.

VIZIBILITATE. Deoarece cu o jumatate de ora inainte de inceperea meciului liniile de demarcatie ale terenului nu erau vizibile, observatorul partidei a decis amanarea partidei pana la ora 21:15. In acest timp, s-a luat legatura cu sefii UEFA, care au fost informati permanent de starea suprafetei de joc. Cum nici la ora stabilita nu se putea juca din cauza zapezii, s-a luat decizia amanarii partidei.

DISCUTII. Deoarece duminica aveau programat meciul din campionat cu Espanyol, oficialii lui Villarreal doreau ca partida sa se rejoace peste o saptamana. De asemenea, ibericii nu au fost de acord cu schimbarea ordinii de joc. Ei au avut castig de cauza, UEFA hotarand ca meciurile dublei manse sa se joace la 16 martie, la Bucuresti, si la 20 martie, in Spania. In aceasta editie a Cupei UEFA o situatie similara s-a produs la partida Austria Viena - Athletic Bilbao, amanata cu o saptamana tot din cauza zapezii.

BILETE. O alta problema adusa de aceasta amanare este cea a intrarii pe stadion la rejucare. Initial, oficialii clubului din Ghencea au decis sa fie lasati pe stadion doar cei care vin cu cotorul biletului de intrare, dar o decizie finala urmeaza sa fie luata azi. "Este o problema tehnica, pe care nu o putem lasa nerezolvata", a declarat directorul sportiv Valeriu Argaseala.

DEZAMAGIT

"Cand am intrat pe teren am vazut o atmosfera extraordinara. Cu acesti fani nu aveam cum sa pierdem, in viata mea nu am vazut o asemenea atmosfera pe un stadion. Sunt dezamagit. Sper ca si data viitoare sa fie la fel". - Walter Zenga, antrenor Steaua
×
Subiecte în articol: sport