x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri

Ştiri

14 Dec 2008   •   00:00

CFR CLUJ/Grazzini, la schimb cu Fabbiani? Pentru a acoperi golul lăsat de plecarea lui Trică, conducerea campioanei vrea să transfere un mijlocaş din Argentina. Este vorba de Sebastian Grazzini (27 de ani), coleg la Newell's Old Boys cu Fabbiani, atacant împrumutat până în această iarnă de gruparea clujeană.



Surse din cadrul clubului alb-vişiniu susţin că se va discuta cu oficialii lui Newell's posibilitatea cedării definitive a lui Fabbiani în schimbul lui Grazzini.

ANTRENORI/Andone, aproape de Amkar Perm
Deşi aproape se înţelesese cu echipa Al Ittifaq, din Arabia Saudită, antrenorul Ioan Andone (foto) s-a reorientat spre o grupare din Rusia, Amkar Perm, locul 4 în sezonul recent încheiat. În alegerea tehnicianului a contat faptul că la formaţia din Ittifaq investiţiile nu veneau din partea vreunor magnaţi ai petrolului, la fel ca la alte mari grupării arabe, ci de la administraţia locală. Andone mai este curtat şi de grecii de la Panserraikos.

STEAUA/Insistă pentru N'Doye
Steaua nu vrea să renunţe la transferul senegalezului N'Doye, de la FC Vaslui, însă patronul moldovenilor, Adrian Porumboiu, a blocat momentan tranzacţia: "Nu îl dau decât la schimb cu Ochiroşii". Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a făcut o altă ofertă, uşor ironică, referitor la trecerea lui Semedo la Vaslui: "Dacă Semedo nu are drept de joc în retur, atunci să-l ia acum şi să-l folosească din sezonul viitor".

ITALIA/Casă închisă la Juventus – Milan
În această seară, de la ora 21:30 (în direct pe Boom Sport One), la Torino, se va disputa derby-ul dintre Juventus şi Milan. "Este un meci foarte important, iar o victorie ar fi excelentă pentru moralul jucătorilor. Va fi foarte greu, Juve este o echipă excelent organizată", a declarat antrenorul milanezilor, Carlo Ancelotti. Acesta nu va putea conta pe Gattuso, accidentat, revenind în schimb Kaka, Ambrosini, Emerson, Pirlo, Seedorf şi Ronaldinho.

CM AL CLUBURILOR/Pachuca este prima semifinalistă
Formaţia mexicană Pachuca (foto) este prima semifinalistă din CM al cluburilor care se desfăşoară în Japonia, după ce a învins după prelungiri, scor 4-2, echipa egipteană Al Ahly. În penultimul act, Pachuca va întâlni miercuri echipa boloviană LDU Quito. Pentru un loc în cealaltă semifinală, gazdele de la Gamba Osaka vor da piept azi cu Adelaide United (Australia).

UEFA/Platini, împotriva pariurilor ilegale

Preşedintele UEFA, Michel Platini, consideră că pariurile ilegale afectează întreg sportul mondial. "O dată cu liberalizarea pariurilor în Europa, care acum pot fi organizate de oricine, fără a mai fi supravegheate de stat, trebuie să profităm şi să stopăm pariurile ilegale, cele mai multe provenind din Asia. Şi în Europa, pariurile cinstite, dar făcute prin intermediul paradisurilor fiscale, reprezintă o problemă", a declarat Platini.

×
Subiecte în articol: sport