x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

19 Dec 2008   •   00:00

RAPID
Telenovela “Peseiro” continuă în Giuleşti, după o nouă rundă de negocieri desfăşurată ieri, la capătul căreia nu s-a ajuns la vreun consens. Noul preşedinte al clubului, Grigore Sichitiu, speră totuşi ca situaţia la nivelul băncii tehnice să se rezolve în cel mai scurt timp. “Domnul Peseiro şi ceilalţi membri din staff-ul său au intrat în vacanţă, însă au promis că vor da un răspuns în câteva zile, referitor la oferta noastră de reziliere a înţelegerii pe cale amiabilă”, a declarat oficialul giuleştenilor. Acesta a mai confirmat că Julio Cesar va părăsi Rapidul în această iarnă: “Vitoria Guimaraes, din Portugalia, şi-a exprimat interesul de a-l transfera pe Julio Cesar”.



CFR CLUJ
Împrumutat de gruparea campioană la Newell’s Old Boys până în luna iunie a anului viitor, Cristian Fabbiani îşi doreşte o revenire în Liga 1. “Sunt liniştit în Argentina, însă nu prea văd şanse de a mai rămâne la Newell’s. Nu mi-am primit salariul de şase luni şi, dacă nu se va rezolva situaţia, mă întorc în România. Nu pot face acte filantropice pentru nimeni, am o familie de întreţinut”, a declarat atacantul. “Căpcăunul” a mai spus că impresarul său se va ocupa de această situaţie: “A venit o nouă conducere, dar încă nu am discutat nimic. Am lăsat totul în mâna impresarului. Dacă îmi primesc restanţele rămân”. Fabbiani este dorit de Steaua, care oferă CFR-ului 2 milioane de euro.

“U” CRAIOVA  
Peste 500 de fani ai Universităţii au ţinut să fie prezenţi la magazinul de prezentare al clubului, unde s-au întâlnit cu căpitanul “alb-albaştrilor”, Dorel Stoica. “Am împlinit recent 30 de ani, dar încă mă simt tânăr. Pot spune că echipa a avut un an bunicel, dar se putea şi mai bine. Mă bucur că au venit atât de mulţi fani, au fost alături de noi la meciuri şi sperăm să-i răsplătim în retur cel puţin cu o calificare în Cupa UEFA”, a declarat internaţionalul oltenilor. Despre o eventuală plecare la o echipă din străinătate, Dorel Stoica a precizat: “Nu contează ce oferte au venit, momentan sunt la Craiova şi vreau să rămân aici. Nu ştiu dacă pe viaţă, dar cât voi putea”. (Mario Morcov)

BIATLON
Românca Eva Tofalvi a obţinut ieri cel mai important rezultat din istoria biatlonului românesc. Considerată “nava amiral” a sporturilor de iarnă din România, sportiva antrenată de Marton Simon s-a clasat pe locul al doilea în cadrul probei individuale desfăşurate ieri în Austria, la Hochfilzen, cu ocazia celei de-a treia etape din cadrul CM la Biatlon. “Sunt foarte fericită pentru acest rezultat. Am muncit mult şi mă bucur că am reuşit să duc România pe podium. Este cel mai bună clasare a mea în toată cariera. Obiectivul meu este să obţin o medalie la Jocurile Olimpice de anul viitor, de la Vancouver”, a declarat Tofalvi înainte de festivitatea de premiere. (Sorin Anghel)

×
Subiecte în articol: sport