x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

21 Dec 2008   •   00:00

21 decembrie 2008



FOTBAL MIXT / Raluca şi Naşu’ au dat premii
Preşedintele FRF, Mircea Sandu, împreună cu fiica sa, Raluca Sandu, care ocupă funcţia de manager al proiectului de susţinere a fotbalului mixt, au oferit premii, ieri, la sala de sport a clubului Steaua, copiilor de la echipele Smart, FC Smart Sport şi FC Fair Play. În cadrul galei de fotbal mixt au avut loc mai multe meciuri demonstrative.

STEAUA / Pepe Moreno: "Aş reveni în România"

Atacantul columbian Jose "Pepe" Moreno a declarat pentru publicaţia Futbol a lo Grande că este tentat să revină în Ghencea: "Am jucat în România, la Steaua, iar Steaua mă vrea din nou. Este o ofertă foarte bună. Nu-mi displace ideea de a evolua în Paraguay, de unde am oferte, dar dacă ar fi să aleg, vreau să joc din nou în România", a spus Moreno.

FIFA / Două ţări pentru CM 2018 şi 2022
Comitetul Executiv al FIFA a anunţat, sâmbătă, la Tokyo, că va avea loc un proces de candidatură comun pentru organizarea Cupei Mondiale din 2018 şi a turneului din 2022. Forul mondial a precizat că federaţiile naţionale interesate îşi vor putea depune candidatura pentru organizarea CM 2018, a CM 2022 sau pentru ambele turnee. În ceea ce priveşte Cupa Mondială din 2018, patru din cele şase confederaţii vor fi eligibile pentru organizarea CM, excepţie făcând CAF şi CONMEBOL, care găzduiesc turneele din 2010 şi 2014.

OLANDA / Mihăiţă Neşu, cel mai bun fundaş
Cumpărat de la Steaua pentru 1,5 milioane de euro, jucătorul lui FC Utrecht, Mihăiţă Neşu a fost desemnat de cunoscuta revistă batavă Voetbal International cel mai bun fundaş stânga din campionatul Olandei. Fostul jucător al Stelei a fost titular constant în echipa olandeză, reuşind să marcheze un gol în prima parte a sezonului din Eeredivisie.

"U" CRAIOVA / Florin Costea jură credinţă Craiovei
Atacantul Universităţii Craiova, Florin Costea, a declarat ieri, la o întâlnire cu fanii, că nu doreşte să se transfere la nici o altă echipă din România: "Pe plan fotbalistic, 2008 a fost cel mai bun an, sper ca şi 2009 să fie cel puţin la fel, şi de ce nu, mai bun. În România voi juca doar la Universitatea", a afirmat Costea. Vedeta oltenilor a fost surprinsă într-un mod plăcut de numărul mare de fani care auvenit la magazinul oficial al clubului.

AC MILAN / Beckham, apt pentru Serie A
David Beckham a ajuns ieri-dimineaţă în Italia pentru a fi prezentat drept noul jucător al lui AC Milan. Superstarul englez a trecut primul hop, reuşind să treacă cu succes vizita medicală. Fotbalistul împrumutat de la LA Galaxy a fost adus în Italia la ora 8:10 dimineaţa, cu un avion privat al preşedintelui Silvio Berlusconi şi a fost aşteptat pe pista aeroportului de directorul sportiv Umberto Gandini.

×
Subiecte în articol: sport