x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Sunt interese mari. Ma gandesc foarte bine!"

"Sunt interese mari. Ma gandesc foarte bine!"

15 Oct 2004   •   00:00

Termenul de depunere a candidaturilor pentru functiile de conducere ale COR expira astazi, la ora 14:00. Dupa retragerea lui Marcel Popescu, doar doua nume mai raman in cursa pentru fotoliul de presedinte: Octavian Morariu si Octavian Belu.

MARIAN STEFAN

IN LUPTA! Cei doi Octavian, Belu si Morariu (dreapta), vor imparti voturile celor 57 de federatii afiliate la COR,precum si ale personalitatilor sportive recunoscute de catre forul olimpic
Belu a revenit ieri-dimineata de la Monte Carlo, acolo unde a insotit-o pe Catalina Ponor, tripla campioana olimpica, la o gala demonstrativa. Chiar daca parea inca nehotarat, el a lasat sa se inteleaga faptul ca pentru cel mai galonat antrenor al gimnasticii romanesti a sosit momentul unei schimbari.

  • Jurnalul National: Bine ati venit, domnule Belu! V-ati pregatit dosarul pentru sefia COR?

    Octavian Belu: (rade) Va multumesc. Abia am ajuns in tara. Mai am destul timp pana maine (n.n. - astazi) la pranz.

  • Nu v-ati decis inca daca veti intra in lupta?

    As vrea sa ma mai consult cu colaboratorii mei inainte de a face acest pas. Sper sa aleg varianta cea mai buna. In sufletul meu se da o lupta foarte grea de cateva zile!

  • E greu sa lasati antrenoratul pentru functia de manager al COR?

    Am facut 24 de ani de antrenorat, in care eu zic ca am realizat foarte multe lucruri. Pe langa rezultatele obtinute de generatiile de gimnaste care mi-au trecut prin mana, am obtinut continuitate. Iar acesta e lucrul cel mai important. Intr-adevar, vine un moment in care te gandesti ca e potrivita o schimbare. Poate ca acum mi s-a ivit cea mai buna ocazie, cine stie?

  • Sunteti pregatit pentru aceasta lupta?

    De la bun inceput trebuie precizat un lucru: eu nu ma duc sa pierd! Poate tocmai de aceea vreau sa cantaresc foarte, foarte bine acest pas. Sunt doua tipuri de strategii. Una pentru alegeri, iar cealalta pentru situatia in care chiar devii presedinte al COR.

  • Ce anume v-ar putea intoarce din drum?

    Sunt interese mari. Faptul ca Marcel Popescu s-a retras ma pune serios pe ganduri. Probabil ca dansul a simtit ceva in neregula. Tocmai de aceea vreau sa ma gandesc foarte bine. Presedintia COR este o problema foarte complexa. Daca simt ca atmosfera nu-mi este favorabila atunci imi rezerv dreptul de a ma pastra in albia mea.

    RENUNTARE

    Comandantul CS Dinamo, Marcel Popescu, a decis sa nu mai candideze la presedintia COR. "Vreau sa ma implic numai in activitatea de la club. Voi candida pentru una dintre functiile de vicepresedinte si ca membru in Comitetul Executiv. Am foarte mult de munca la Dinamo, de unde trebuie sa dau cel putin 40 de sportivi pentru Beijing-2008", a spus chestorul Popescu. Pentru cele trei posturi de vicepresedinti, se pare ca vor mai candida Ilie Nastase, Liviu Luca, Ana Pascu si Iolanda Balas. Adunarea Generala Extraordinara propriu-zisa se va desfasura pe 15 noiembrie, de la ora 11:00, in sala Ronda a Hotelului Inter-Continental. Ordinea de zi va cuprinde: 1. Masuri organizatorice; 2. Raportul de activitate; 3. Alegeri.
  • ×
    Subiecte în articol: sport