x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Tamas ar fi ras daca vedea Valencia - Steaua

Tamas ar fi ras daca vedea Valencia - Steaua

20 Feb 2005   •   00:00

Imprumutat de Spartak Moscova la Dinamo pentru un an, fundasul Gabriel Tamas a declarat ca s-a intors la gruparea din Stefan cel Mare pentru a cuceri titlul.

"CAINE". Abia a venit la Dinamo, si Tamas e ironic
GANDURI. Tamas crede ca Dinamo poate ajunge anul viitor mai sus in Cupa UEFA decat a facut-o Steaua in acest sezon. "Din pacate, nu am avut unde sa vad meciul Stelei si imi pare rau. Nu stiu daca Dinamo ar fi castigat meciul de la Valencia, dar mingea este rotunda. Un alt motiv pentru care imi pare rau ca nu am vazut meciul lor este acela ca poate radeam si eu putin", a zis fundasul.

AMBITIE. Capitanul reprezentativei de tineret considera ca formatia "cainilor rosii" nu si-a epuizat sansele la titlu: "Am venit la Dinamo pentru a castiga campionatul, performanta care-mi lipseste pana in prezent, si Cupa Romaniei. Nu conteaza ca suntem in spatele Stelei, o sa ajungem din ce in ce mai aproape de primul loc. Vreau neaparat acest trofeu si sunt convins ca putem depasi in retur formatia din Ghencea. Pentru mine este si o ambitie personala, pentru ca nimic nu m-ar satisface mai mult decat sa luam fata stelistilor dupa ce ei au incheiat prima parte a campionatului pe prima pozitie a clasamentului". Sambata, Tamas s-a alaturat lotului condus de Ioan Andone, in Turcia. (Dragos Stoica, Vicentiu Neagoe)

4-4 CU LEGIA VARSOVIA
Elevii lui Andone au sustinut ieri o noua partida de verificare in cadrul stagiului de pregatire din Antalya. "Cainii" au jucat cu Legia Varsovia, scor 4-4 (1-2), ocupanta pozitiei a doua in campionatul Poloniei. "Alb-rosiii" au jucat in formula: Gaev - Galamaz, Tamas, Ad. Iordache - Fl. Petre, Margaritescu, I. Badea, Semeghin - Mihalcea, Cl. Niculescu, Zicu, pe parcurs fiind introdusi Ilin, Ad. Cristea, I. Balan, Burca, Goian, Pacurar, R. Stefan si T. Moldovan. Golurile lui Dinamo au fost marcate de Cl. Niculescu (3) si Mihalcea. In urma prestatiei de ieri, "Clau-gol" e tot mai aproape de semnarea unui contract cu formatia coreeana Incheon United, care ofera 500.000 de dolari pentru un imprumut pe un an.

×
Subiecte în articol: sport