x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Tames va pleca la Alania, in Rusia

Tames va pleca la Alania, in Rusia

07 Feb 2005   •   00:00

Mijlocasul este al noualea jucator cedat de Dinamo in aceasta iarna, in conditiile in care antrenorul Ioan Andone se vaita de subtirimea lotului. In schimb, la capitolul veniri, nu figureaza decat trei nume


DANIEL STAN

PA! Tames, trei selectii la echipa nationala, lasa Dinamo pentru Alania, unde va castiga 200.000 de dolari pe sezon
Campioana a mai ramas, de ieri, fara un alt jucator de baza din lot: Iulian Tames. Acesta va fi imprumutat in Rusia, la Alania Vladikavkaz, in schimbul sumei de 75.000 de dolari. La gruparea rusa, care a terminat pe locul 15, in prima divizie, ar fi trebuit sa mai ajunga Neaga si Aliuta.

DEFINITIV. De tranzactie s-au ocupat impresarul Victor Becali si vicepresedintele "cainilor", Gigi Netoiu. Mijlocasul a parasit cantonamentul din Antalya duminica noapte, cu destinatia Bucuresti, unde ieri urma sa efectueze o alta vizita medicala. Posibil insa ca sosirea sa se amane din cauza conditiilor meteo

NEFAVORABILE. Desi oficialii dinamovisti sustin ca Tames va fi imprumutat pana in decembrie, cu drept de optiune, se pare ca transferul va fi definitiv. Concret, rusii pot achita oricand si restul de 75.000 de dolari, din cei 150.000, valoarea clauzei de reziliere a contractului.

BANI. Daca nu va interveni nimic in realizarea tranzactiei, Dinamo va primi 150.000 de dolari, iar fotbalistul un contract de 200.000 de dolari pe sezon. In aceasta pauza, la Dinamo au venit Tibi Moldovan (Apulum), Adrian Cristea (Poli Iasi) si Zicu (Parma).

CIOBOTARIU
Lasat acasa de antrenorul Ioan Andone, fundasul Liviu Ciobotariu se pregateste de unul singur, impreuna cu preparatorul fizic Mihai Teja. Referitor la viitorul sau, "Ciobi" a declarat: "Sunt sub contract cu Dinamo si vreau sa revin si sa ma lupt pentru un post de titular. Am ramas in urma cu pregatirea din cauza unor probleme medicale, insa trag de mine si ma antrenez suplimentar". Se pare ca Andone va apela si pentru retur la serviciile lui Ciobotariu.
×
Subiecte în articol: sport