x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Temperamentul latin e de vina

Temperamentul latin e de vina

16 Oct 2004   •   00:00

Adi Mutu a gasit explicatia pentru care el si antrenorul sau, portughezul Jose Mourinho, sunt tot timpul in conflict. "Jose si cu mine avem temperament latin. Asta inseamna ca de multe ori pot iesi scantei pentru ca amandoi vrem sa avem succes in ceea ce facem", a spus atacantul lui Chelsea.

DELIA GOMOESCU

POZITIE. Romanul nu pare deloc deranjat de faptul ca va fi cedat in iarna si a precizat ca daca asta este decizia clubului, el nu poate face nimic. Totusi, potrivit cotidianului Evening Standard, jucatorul ar vrea sa aiba o noua discutie cu antrenorul sau. "Mutu cauta sa se intalneasca din nou cu Mourinho pentru a-si cere iar scuze, dar sansele ca el sa joace in meciul cu Manchester City sunt minime", noteaza ziarul englez. De asemenea, Evening Standard scrie ca oficialii londonezi ar vrea ca romanul sa fie supus unei interventii chirurgicale. "Chelsea ramane ferma pe pozitie si sustine in continuare ca Mutu nu este apt de joc, in ciuda faptului ca a evoluat 90 de minute pentru Romania in meciul cu Cehia. Clubul considera ca jucatorul ar trebui sa se opereze pentru a evita o accidentare de lunga durata la genunchi".

REVOLTA. Pe de alta parte, pe lista nemultumitilor care vor sa plece de la Chelsea a mai aparut un nume. Este vorba despre camerunezul Geremi, al 6-lea "razvratit" dupa Glen Johnson, Scott Parker, Carlo Cudicini, Robert Huth si Adi Mutu. E adevarat insa ca intre timp Huth s-a razgandit si a incercat sa dreaga busuiocul spunand ca declaratiile sale acordate presei germane nu au fost traduse corect in limba engleza.

VREA GHETELE LUI BECKHAM

Mutu si-a anuntat intentia de a cumpara ghetele speciale PredatorPulse, lansate intr-o editie limitata de compania Adidas special pentru David Beckham. Inspirata de unificarea celor doua numere de pe tricoul fotbalistului englez, 7 de la echipa nationala si 23 de la Real Madrid, Adidas a produs 723 de perechi de colectie, la pretul de 723 de dolari. Ghetele speciale David Beckham vor fi expuse la magazinul firmei din Bucuresti Mall, pretul de raft fiind 23.900.000 de lei.

×
Subiecte în articol: sport