x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Tineret - "Flocea" debuteaza la Urziceni

Tineret - "Flocea" debuteaza la Urziceni

24 Mar 2005   •   00:00

Numit surprinzator la carma reprezentativei de tineret, Florin Marin isi face astazi debutul pe banca "tricolorilor" mici.



  • de SORIN ANGHEL

  • EMOTII. Pentru Nicolita, N. Grigore si Zicu, meciul de azi este unul capital in privinta viitorului nationalei de tineret
    Imprejurarile nu sunt insa tocmai favorabile. Si asta din cauza faptului ca adversarul se numeste Olanda, o echipa neinvinsa in cele 3 meciuri disputate pana acum in grupa de calificare, Campionatul European Under - 21, si care are in componenta jucatori mult mai valorosi decat cei ai nostri.

    PRIMENIRE. Partida, care se va disputa la Urziceni, cu incepere de la ora 15:00, este una de rascruce si pentru o parte dintre jucatori. Aflati pe primul loc in clasamentul grupei, romanii au nevoie de victorie in fata olandezilor pentru a se pastra in cursa pentru calificare. In cazul altui rezultat decat victoria, este foarte probabil ca "Flocea" sa renunte la jucatorii nascuti in 1983 si 1984, care nu ar mai putea evolua in viitoarea campanie de calificare, cea pentru Jocurile Olimpice.

    Cei care nu vor fi vizati de remaniere sunt destul de putini. Doar Raul Ciupe, Andrei Prepelita, Banel Nicolita, Claudiu Keseru si Laszlo Sepsi. Acesta din urma este un fundas in varsta de numai 16 ani, care evolueaza in Divizia B, la Gaz Metan Medias. Cu toate acestea, "Flocea" se va baza la Urziceni pe jucatorii mai experimentati, astfel ca echipa de start a Romaniei va arata astfel: Hutan - Prepelita, M. Constantin, Moti, L. Goian, Nicolita - A. Cristea, N. Grigore, Zicu - Cocis, Keseru.

    ×
    Subiecte în articol: sport