x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Tineret - Zicu si-a cerut scuze plangand

Tineret - Zicu si-a cerut scuze plangand

12 Oct 2004   •   00:00

Infrangerea categorica a echipei nationale de tineret in Cehia (1-4) a trecut oarecum pe planul doi dupa conflictul aparut pe banca tehnica intre selectionerul Nicolae Manea si atacantul Parmei, Iannis Zicu.

MIHAI IGIROSANU

IMPACARE. "Nu este adevarat ca m-a injurat. Cred ca daca facea asta, intram in istorie, pentru ca il omoram acolo, pe banca de rezerve. A refuzat sa joace atunci cand am dorit eu sa-l introduc si asta nu e deloc o atitudine profesionista. M-a sunat ieri plangand. Mi-a cerut scuze, iar eu le-am acceptat, fiindca nu sunt un om ranchiunos. El stie ca am fost mereu alaturi de el, titularizandu-l si tinandu-l pe teren chiar si atunci cand juca in Divizia B", a precizat ieri Manea.

TEAMA. "A fost un esec in fata unei echipe mai puternice, mai experimentate si care la ora actuala este peste noi. Sunt suparat pe jucatori pentru ca s-au temut prea mult. Inca de la incalzire, cand i-au vazut pe adversari cat de masivi sunt, cu sapte jucatori peste 1,85, le-am observat teama. Totusi, eu am incredere in aceasta generatie", a explicat Manea.

×
Subiecte în articol: sport