x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Transferurile nu se fac telefonic!"

"Transferurile nu se fac telefonic!"

03 Ian 2005   •   00:00

Impresarul lui Gueye Mansour sustine ca Rapid si Steaua doar s-au interesat de atacantul aflat momentan sub forma de imprumut la "Poli" AEK Timisoara, asteptand in urmatoarele zile o oferta concreta si in plan financiar.

DANIEL STAN

NEGOCIERI. Impresarul Florin Iacob va da curs celei mai bune oferte, in privinta lui Mansour
Dupa Banel Nicolita, transferat la Steaua cu drept de joc din vara, gruparea de pe Bega este aproape sa mai piarda o piesa grea: senegalezul Gueye Mansour. Atacantul in varsta de 19 ani, golgeterul lui "Poli" din tur, cu 5 reusite, se afla in atentia Stelei si a Rapidului, insa, oficial, cele doua rivale nu au facut o oferta concreta. Desi patronul celor din Ghencea, Gigi Becali, a declarat ca s-a inteles cu impresarul fotbalistului, Florin Iacob, acesta sustine contrariul: "Sunt sanse ca Mansour sa ajunga la Steaua, dar el este dorit si de Rapid. Astept tratative concrete".

SUME. Se pare ca Steaua este dispusa sa ofere 400.000 de dolari pentru achizitionarea jucatorului de culoare. De altfel, site-ul oficial al clubului a anuntat ieri ca acordul cu impresarul s-a realizat si ca transferul va intra in vigoare la inceputul returului, perioada contractului urmand sa fie stabilita dupa ce atacantul se intoarce in Romania, din vacanta. De partea cealalta, neoficial, presedintele "visiniilor", Dinu Gheorghe, ar fi avansat o suma mai mica, anume 300.000 de dolari pentru senegalez, plus alti 200.000 pentru Balace. Totul se va clarifica astazi sau maine, in functie si de numele noului antrenor al celor de la "Poli" AEK, insa sansele ca Mansour sa imbrace din acest retur tricoul ros-albastru sunt foarte mari.

"Pe Mansour pot sa-l iau oricand"

Jurnalul National: Domnule Iacob, Gigi Becali sustine ca l-a luat pe Mansour.
Florin Iacob: Este adevarat interesul, atat al Stelei, cat si al Rapidului. Insa transferurile nu se fac telefonic. In urmatoarele zile ne vom intalni sa discutam direct si la concret.

Nu ati primit o oferta concreta?
Repet, nu am discutat decat telefonic.

Toni Dobos a acuzat, dupa plecarea lui Nicolita, ca a fost lucrat pe la spate, referindu-se si la dumneavoastra. Acum ati discutat cu el despre transferul lui Mansour?
O sa discut si cu Dobos, insa Mansour e doar imprumutat la "Poli" si il pot lua oricand. Este o clauza batuta in cuie.

Nu credeti ca, prin vanzarea celor doi, plus cea a lui Balace, asa cum se vehiculeaza, veti fi acuzat de suporteri, mai ales ca sunteti timisorean?
Indiferent de lotul de jucatori, echipa va merge inainte. Orasul este prea aproape de "Poli".

Situatia antrenorului e incerta, a conducerii la fel. Se intrevede o criza?
Stiu doar ca exista o neconcordanta in declaratii intre persoanele din Consiliul Judetean si Toni Dobos, referitor la preluarea clubului de catre Balkan Petroleum. Eu nu ma bag, sunt problemele lor. Sper sa nu existe vreo criza.

Vor veni alti jucatori la Timisoara?
Daca situatia nu este clara momentan, nu ma pot pronunta asupra acestui aspect. Sa se rezolve toate problemele si o sa ma implic in aducerea unor fotbalisti.

REDNIC?
Presedintele lui "Poli" AEK Timisoara, Anton Dobos, trebuia sa se intalneasca aseara cu Mircea Rednic pentru a discuta detaliile contractului pe care "Puriul" ar urma sa il aiba daca va prelua conducerea tehnica a formatiei de pe Bega. "Imediat cum ajung in tara ma intalnesc cu Dobos. Nu pot sa dau inca un raspuns. Mai sunt de pus la punct cateva amanunte", a spus Rednic. El a fost in Elvetia pentru a negocia un contract cu Grasshoppers, fara sa ajunga la vreun acord. (Sorin Anghel)
×
Subiecte în articol: sport mansour