x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Tratative pentru Florea

Tratative pentru Florea

13 Oct 2004   •   00:00

Plecat in urma cu patru ani la Sahtior, Daniel Florea nu a mai prins un loc de titular in ultima perioada, fiind tentat de o revenire la Dinamo. Astfel, dupa inregimentarea lui Stelea, Mihalcea si L. Ciobotariu, conducerea dinamovista pregateste in iarna readucerea unui alt "ex", o alta mutare surpriza fiind Bogdan Mara, in prezent in China.

DANIEL STAN

GHINION. Transferat la Dinamo in 1997, Florea a evoluat in "Groapa" pana in vara anului 2001, cand a plecat la Sahtior. "Minerii", cu Florea titular, au cucerit titlul in sezonul 2001-2002, iar sezonul urmator a triumfat in Cupa Ucrainei, lucru petrecut si vara trecuta, cu Mircea Lucescu la timona. Numai ca fostul galatean a avut ghinion cu accidentarile, pierzand aproape intreg sezonul 2003-2004. In total, Florea a jucat 55 de meciuri pentru gruparea ucraineana si a inscris un gol.

DISCUTII. Avand in vedere actualul statut de rezerva la Sahtior, Mircea Lucescu mergand pe mana lui Rat pe banda stanga, Daniel Florea a discutat cu oficialii dinamovisti un posibil transfer. La randul lor, acestia au luat legatura cu agentul FIFA, Arcadie Zaporojanu, care a intermediat discutiile intre cluburi. "Noi il dorim pe Florea. Ramane de vazut daca si Mircea Lucescu si clubul vor fi de acord", a precizat unul dintre conducatorii campionilor. Daniel Florea si-a prelungit recent contractul cu Sahtior pana in anul 2007, si are un salariu de 250.000 de dolari pe sezon. In acest sens, jucatorul ar fi dispus sa renunte la o parte din bani, avansandu-se chiar posibilitatea unui imprumut in Stefan cel Mare.

SI BUCUR?

Demarate inca din vara, tratativele pentru transferul lui Gigel Bucur de la Sportul au fost reluate in aceste zile. Surse din club sustin ca presedintele "studentilor", Vasile Siman, ar fi cerut 500.000 de dolari pentru un transfer definitiv. "Nu am discutat cu nimeni de la Dinamo pentru Bucur, cu atat mai putin sa fi avansat si o suma", a declarat Siman. "Cainii" sustin ca atacantul, care mai este dorit si de Steaua, ar fi fost deja acontat de catre gruparea campioana.

×
Subiecte în articol: sport florea