x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Tricolori / Gaby Tamaş pleacă la Celtic Glasgow

Tricolori / Gaby Tamaş pleacă la Celtic Glasgow

de Ovidiu Ciutescu    |    08 Iul 2008   •   00:00
Tricolori / Gaby Tamaş pleacă la Celtic Glasgow

13:25 • Reprezentantul fundaşului Gabriel Tamaş, Cristian Moroşan, a confirmat că Celtic Glasgow este interesată de transferul jucătorului român, dar mai mai întîi clubul scoţian trebuie să negocieze cu Auxerre, după care se vor discuta şi pretenţiile fotbalistului.

Reprezentantul fundaşului Gabriel Tamaş, Cristian Moroşan, a confirmat că Celtic Glasgow este interesată de transferul jucătorului român, dar mai mai întîi clubul scoţian trebuie să negocieze cu Auxerre, după care se vor discuta şi pretenţiile fotbalistului.

VREA ÎN SCOŢIA. "Oficialii lui Celtic m-au contactat la finalul Campionatului European să-mi spună că sînt interesaţi de transferul lui Gabriel. Celtic nu e singurul club care îl vrea, ci are şi alte opţiuni din Anglia, Spania şi România, dar un transfer la Celtic ar fi mai atractiv pentru Gabriel. Ştie că este un club important, care are ca obiectiv să joace în Liga Campionilor în fiecare an. Are mulţi suporteri şi ar fi un pas important din puncte de vedere sportiv", a spus Cristian Moroşan, agentul lui Tamaş. Impresarul a adăugat că fundaşul vrea să plece de la Auxerre în această vară, dar pentru ca transferul în Scoţia să se realizeze, cele două cluburi trebuie să se înţeleagă asupra sumei de transfer, iar apoi este dispus să negocieze şi salariul jucătorului. Publicaţia Daily Record publică în ediţia de marţi declaraţii ale lui Tamaş, care şi-a amintit că a vizitat Scoţia alături de echipa de tineret a României şi a rămas impresionat de stadionul lui Celtic şi de atmosfera creată de suporteri. Antrenorul lui Auxerre, Jean Fernandez, a precizat şi el că nu se va opune unui transfer, în cazul în care fundaşul vrea să plece, fiind dorit de antrenorul lui Celtic, Gordon Strachan, care a fost mulţumit de evoluţia lui Tamaş în cele trei meciuri jucate la Campionatul European.

×
Subiecte în articol: sport celtic