x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Tudor, chemat la UEFA

Tudor, chemat la UEFA

15 Feb 2005   •   00:00

Arbitrul Alexandru Tudor a negat orice implicare in scandalul privind manipularea de rezultate, dupa ce presa germana a notat ca o partida condusa de el in Cupa UEFA, Panionios Atena - Dinamo Tbilisi, ar fi atras suspiciuni din cauza sumelor neobisnuit de mari pariate.

IONUT PADURARU

"In calitate de arbitru UEFA nu am voie sa fac nici un fel de comentariu cu privire la jocurile internationale, dar se stie foarte bine ce fel de om sunt. Deocamdata am fost informat doar de suspiciunile care planeaza asupra mea", a afirmat Tudor, prezent la Casa Fotbalului, la cursul de instruire a arbitrilor.

DELEGARE. La randul sau, seful CCA, Ion Craciunescu (foto), a declarat ca asupra arbitrului nu planeaza nici un fel de suspiciuni, el fiind chemat de UEFA doar pentru a da o serie de declaratii in legatura cu respectiva partida, pe marginea careia s-a deschis o ancheta. "Tudor este invitat de Forul european sa dea niste relatii, asa cum sunt invitati si observatorul de joc si cel de arbitri. Acest lucru este o practica internationala pe care UEFA o foloseste de fiecare data cand sunt probleme. Daca Tudor ar fi facut obiectul unor suspiciuni, nu ar fi fost delegat la partida TSKA Moscova - Benfica Lisabona, din mansa intai a 16-imilor Cupei UEFA", a subliniat Craciunescu.

×
Subiecte în articol: sport