x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Turcii vin doar să atace

Turcii vin doar să atace

de Mihai Igirosanu    |    27 Aug 2008   •   00:00
Turcii vin doar să atace

STEAUA – GALATASARAY ● 30.000 de dolari prime pentru turci
Forţaţi de rezultatul din tur, dar şi de investiţiile masive din acest intersezon, Galatasaray şi-a anunţat deja intenţiile eminamente ofensive pentru jocul din această seară. Delegaţia turcilor a sosit ieri în Bucureşti la ora 15:00 şi s-a cazat la Hotel Marriott.



STEAUA – GALATASARAY ● 30.000 de dolari prime pentru turci
Forţaţi de rezultatul din tur, dar şi de investiţiile masive din acest intersezon, Galatasaray şi-a anunţat deja intenţiile eminamente ofensive pentru jocul din această seară. Delegaţia turcilor a sosit ieri în Bucureşti la ora 15:00 şi s-a cazat la Hotel Marriott.

Cotidianul Fanatik a dezvăluit ieri intenţiile antrenorului Michael Skibbe pentru partida cu Steaua. "Vîrf împins va fi Shabani Nonda. Jucătorul congolez va fi susţinut de pe stînga de Kewell, de pe dreapta de Arda şi de pe centru de Lincoln. În spatele acestora se vor afla Mehmet Topal şi Ayhan. Fundaş dreapta va fi Bariş, iar fundaş stînga, Hakan Balta. În centrul defensivei se vor afla Servet şi Fernando Meira, iar în poartă, Aykut", anunţă publicaţia din Istanbul.

PRIME. Conform unui alt cotidian din Turcia, Fotomac, fiecare jucător al lui Galatasaray va fi recompensat cu cîte 30.000 de dolari în cazul unei calificări în grupele Ligii Campionilor. În general, principalii jucători pregătiţi de Michael Skibbe sînt foarte încrezători. "Este clar că din punct de vedere calitativ sîntem mai buni decît adversarii noştri. Vom învinge Steaua şi ne vom întoarce la Istanbul calificaţi", a declarat play-maker-ul brazilian Cassio Lincoln. La fel de optimist a fost şi noul idol, australianul Harry Kewell. "Am avut ghinion în prima manşă, cu Steaua. Eu mă aflam în tribună şi mă consumam acolo. Însă acum mă voi afla pe teren. Avem cu siguranţă puterea de a învinge Steaua în deplasare şi de a ne califica mai departe. Suporterii noştri să nu fie îngrijoraţi. Ne vom întoarce de la Bucureşti calificaţi. Voi înscrie împotriva Stelei!", a spus fostul atacant al lui Liverpool.

OPTIMISM
"Cred din tot sufletul că vom învinge în meciul cu Steaua, chiar pe terenul lor, la Bucureşti, pentru că am încredere în jucători şi în antrenorul Skibbe. Acesta este, fără dubii, meciul crucial pentru noi în acest sezon. Vom obţine în Ghencea victoria pe care nu am putut să o înregistrăm la Istanbul"
Adnan Polat, preşedinte Galatasaray

DIFERENŢĂ
"Este mult mai bine că acum avem meciuri oficiale în picioare. Am avut probleme la meciul-tur, din cauza faptului că nu aveam nici o partidă oficială disputată. Dacă eram pregătiţi nu primeam acele două goluri. Nu vom repeta greşelile din primul meci"
Servet Cetin, fundaş Galatasaray

L-au cumpărat pe Milan Baros!

Deşi nu este deloc sigură de prezenţa în grupele Ligii Campionilor, adversara Stelei din această seară continuă campania spectaculoasă de transferuri. Campioana Turciei l-a achiziţionat marţi pe internaţionalul ceh Milan Baros de la Olympique Lyon. Valorosul atacant, în vîrstă de 27 de ani, a semnat cu Galata un contract valabil pe trei ani, informează site-ul oficial al grupării turce. Baros nu va avea drept de joc în partida pe care Galatasaray o va disputa diseară împotriva Stelei, în manşa secundă a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor. Conform surselor din presa turcă, Baros va avea un salariu stagional de aproximativ două milioane de dolari şi o primă uriaşă de instalare. "Ne-am înţeles cu Olympique Lyon în privinţa sumei de transfer şi cu jucătorul pentru un contract pe trei ani. S-a semnat totul", a confirmat Haldun Ustunel, membru în Consiliul de Conducere al clubului Galatasaray.

×
Subiecte în articol: sport galata