x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Craiova - A semnat Schumacher

"U" Craiova - A semnat Schumacher

09 Feb 2005   •   00:00

Dupa ce a refuzat doua oferte din Grecia si din Rusia, fostul rapidist Constantin Schumacher a ales Universitatea Craiova, echipa sub culorile careia va evolua timp de un an de zile.

"Schumi" a ales Bania, dar a inserat in contractul de 50.000 de dolari pe an o clauza conform careia poate pleca in vara, daca primeste o oferta tentanta din strainatate. De asemenea, in cazul despartirii de "Stiinta" la sfarsitul sezonului, mijlocasul va trebui sa returneze clubului banii cheltuiti pentru salarizarea si pregatirea sa.

BUCUROS. "Faptul ca Pavel Badea m-a dorit cu insistenta la echipa m-a determinat sa aleg Universitatea, o echipa valoroasa, care nu merita locul pe care il ocupa in acest moment", a comentat fotbalistul, incantat de ocazia de a evolua la Craiova, de la care spera sa revina la echipa nationala. "Cand am plecat de la Rapid in China am facut un pas inapoi, fiindca acolo nu se joaca fotbal. Ma gandesc la echipa nationala si vreau sa reintru in circuitul acesteia", a spus fotbalistul, 29 de ani, care se va alatura de luni oltenilor.

DINEL. "Sunt fericit ca l-am adus pe Schumacher, pe care-l consider unul dintre cei mai buni mijlocasi din tara. Daca reusim sa-l pastram si pe Mihaita Plesan pana la vara, care este petit de patru echipe din strainatate, cu siguranta vom face o echipa cu sanse mari la castigarea Cupei Romaniei. Acum, nici nu vreau sa ma gandesc la retrogradare", a declarat Dinel Staicu, patronul clubului din Banie, care a mai adus si doi jucatori brazilieni in probe. (Mario Morcov, Vicentiu Neagoe)

×
Subiecte în articol: sport