x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Craiova - Angajam fotbalisti!

"U" Craiova - Angajam fotbalisti!

03 Mar 2005   •   00:00

Luand exemplul celor de la CFR Cluj, conducerea Universitatii Craiova a apelat la mica publicitate pentru a obtine eliberarea permiselor de munca pentru cei patru "stranieri" aflati in lot.

DOVADA. Asa arata anuntul lui Dinel Staicu
BIROCRATIE. Legislatia din Romania obliga cluburile sa apeleze la stratageme stupide pentru a legitima fotbalistii transferati din strainatate. Este cazul si oficialilor Universitatii, care, pentru a putea beneficia de serviciile sarbilor Stevanovici si Gavalovski, respectiv a brazilienilor Magri si Marquinhos, au fost obligati sa dea anunt la mica publicitate, in ziarul "Editie Speciala" din Craiova. "SC Stiinta - U Craiova SA angajeaza 4 fotbalisti, cetateni straini, cu aptitudini fizice

DEOSEBITE. Relatii la clubul Universitatea sau la telefon 0251 / 41.47.26". Aceasta este singura modalitate prin care "stranierii" pot obtine permisul de munca. "Asta e legea. Am terminat intocmirea actelor si o sa le depunem la Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca. De acolo vom obtine o adeverinta pentru a putea inregistra contractele jucatorilor la LPF", a declarat directorul sportiv, Ovidiu Costesin. (Vicentiu Neagoe, Mario Morcov)

×
Subiecte în articol: sport