x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" CRAIOVA - FC ARGES 1-2 / Morti si neingropati

"U" CRAIOVA - FC ARGES 1-2 / Morti si neingropati

13 Mar 2005   •   00:00

Pavel Badea isi asuma responsabilitatea pentru rezultatul dezastruos din meciul cu pitestenii, dar nu renunta la conducerea echipei. Oltenii spera sa scoata un rezultat pozitiv in Cupa Romaniei.

VICENTIU NEAGOE, MARIO MORCOV - Rm. Valcea

OLTEAN FARA MILA. Ex-craioveanul Sava a fost printre cei mai buni jucatori ai Argesului
Echipa fanion a Olteniei a pierdut primul meci al returului, chiar impotriva antrenorului care i-a adus ultimul titlu. "Nasul" Sorin Cartu le-a predat o lectie de fotbal elevilor lui Pavel Badea, care si-a recunoscut vina pentru rezultatul de la Ramnicu Valcea. Degeaba au umplut 14.000 de olteni tribunele "Zavoiului", fiindca Plesan & Co. au fost lamentabili.

SCUZE. "Eu sunt principalul vinovat. Eu i-am pregatit pentru acest meci si eu am ales titularii. E momentul sa strangem randurile, sa dregem busuiocul. Daca nu ne vom darui total in restul etapelor, la terminarea campionatului vom trai o mare rusine. Este o situatie disperata, dar nu cedez", a declarat "Badita", caruia suporterii olteni i-au cerut demisia pe tot parcursul meciului. Dupa meci, fanii au provocat un incident la intrarea autocarului echipei in Bals, unde s-au certat minute bune cu antrenorul si i-au amenintat pe jucatori cu bataia.

COMPASIUNE. De partea cealalta, Sorin Cartu a privit partida din tribuna, fiind suspendat. La sfarsitul confruntarii, acesta a declarat ca ii pare rau pentru echipa unde a cunoscut gloria atat ca jucator, cat si ca antrenor, dar spera ca juvetii sa nu retrogradeze. "N-am vazut in viata mea fete mai daramate decat cele ale fotbalistilor craioveni. Trec printr-un moment greu, dar il pot depasi. Echipa asta a mai traversat situatii dificile si si-a revenit. A fost voia Domnului sa nu mai antrenez eu la Craiova", a declarat ironic "Sorinaccio", care a mers in vestiarul Universitatii dupa meci, pentru a-i incuraja pe jucatorii finului sau, Pavel Badea.

CONSTANTA, ULTIMA HALTA?
Dinel Staicu i-a dat un ultimatum lui Pavel Badea pentru urmatoarele doua partide, ambele la Constanta, care sunt decisive pentru soarta sa la carma Universitatii. Pentru disputa din Cupa, acesta trebuie sa obtina un scor care sa asigure sanse de calificare pentru returul din 13 aprilie, iar in jocul de campionat sa nu piarda. Patronul i-a contactat deja pe Florin Halagian si pe Viorel Hizo, dar in vizor se mai afla Ilie Balaci si Nae Ungureanu. "Printul" a negat insa orice implicare, declarand ca nu va mai antrena in Romania. "Nu ma pricep la fotbalul romanesc. Voi pregati in continuare camilele mele din desert, unde sunt fericit. Sper ca Universitatea sa nu retrogradeze, dar nu comentez situatia echipei", a declarat Balaci. (Catalin Fainisi)
×
Subiecte în articol: sport