x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" CRAIOVA - FCM BACAU 1-1 / Dezastrul continua

"U" CRAIOVA - FCM BACAU 1-1 / Dezastrul continua

27 Sep 2004   •   00:00
"U" CRAIOVA  -  FCM BACAU 1-1 / Dezastrul continua

Craiova nu a reusit sa bata nici Bacaul si a ajuns sa fie in moarte clinica. Cu " - 5" in clasamentul adevarului, trupa antrenata de Mircea Rednic se afla mai aproape de retrogradare decat de locurile fruntase la care visa inainte de inceperea campionatului.

MARIO MORCOV, VICENTIU NEAGOE

NEPUTINTA. Pe o ploaie mocaneasca, oltenii au aratat, in fata lui FCM Bacau, ca o formatie aflata la final de campionat, nicidecum in etapa a opta. Bulevarde in aparare, indecizie la mijloc si ineficacitate in atac este tot ce pot oferi jucatorii lui Rednic. Aceeasi stare apatica il caracterizeaza si pe tehnician. Cu Bacaul, pentru a-i surprinde, a jucat cu trei fundasi centrali impotriva unui singur atacant! A schimbat registrul tactic, dar era prea tarziu, cazand singur in capcana intinsa. Este a opta oara in acest sezon cand "Puriul" nu stie sa aleaga tactica si formula castigatoare.

SUPARATI. Suporterii craioveni, veniti in numar mic la stadion, i-au amendat pe jucatori prin cateva bannere afisate in timpul partidei: "Ati promis un trofeu, Ne duceti la matineu!" sau "Njock, Laissez Nous". La finalul intalnirii, mai multi fani l-au luat in primire si pe Mircea Rednic: "Mircea, ti-ai propus sa bati decat pe Rapid?!".

IAR PLEACA?

La conferinta de presa ce a urmat intalnirii, Mircea Rednic a admis: "Am ajuns la limita cu rabdarea. Ma gandesc foarte mult la ce trebuie sa fac. Rezultatul meciului cu FC Brasov va fi decisiv". Conform unor surse din cadrul clubului, "Puriul" va demisiona marti, urmand a fi inlocuit de Iosif Rotariu sau Emil Sandoi. "Ce sa le mai fac eu? Ei isi cer drepturile si sunt de acord cu asta, dar sa si ofere ceva. Sa intru eu pe teren? Eu ii pregatesc pana in fata portii, acolo ei trebuie sa marcheze", a comentat Rednic.

×
Subiecte în articol: sport