x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Craiova - Greu cu alergarea

"U" Craiova - Greu cu alergarea

21 Ian 2005   •   00:00

Universitatea Craiova isi continua stagiul montan de la Predeal, paradoxal, cei mai in forma la testele fizice dovedindu-se a fi portarul Adnan Guso si veteranul Eugen Bastina.

BILA ALBA. Tehnicianul oltenilor este placut surprins de angajamentul elevilor sai, evidentiindu-l pe Bastina. "In general, sunt multumit de baieti si vreau sa-l remarc in special pe Bastina, care, in ciuda varstei si a revenirii dupa o accidentare grava, este mai mereu primul. Veti vedea ca, impreuna cu Plesan, vor forma cel mai bun cuplu de mijlocasi centrali din tara", a declarat Badea. "Fizic ma simt foarte bine, dar psihic nu. Am stat prea mult pe tusa", a declarat mijlocasul, care va implini 32 de ani peste cinci zile.

BILA NEAGRA. Daca Badea l-a laudat pe Bastina pentru felul in care se pregateste, la polul opus in aprecierile antrenorului se afla fundasul Mariko Daouda. Luat la rost pentru ca ramanea mereu in urma colegilor sai, ivorianul a dat vina pe scurta perioada de adaptare la frigul de la Predeal. "Ce sa fac, la mine in tara sunt 30 de grade, iar aici sunt minus 10. Mi-e foarte greu sa ma obisnuiesc cu temperaturi atat de scazute", a spus Daouda, intors recent din vacanta petrecuta in tara sa natala. (Vicentiu Neagoe, Mario Morcov)

×
Subiecte în articol: sport