x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Craiova - Ilie Balaci, dorit ca finantator

"U" Craiova - Ilie Balaci, dorit ca finantator

19 Ian 2005   •   00:00

Demis recent de la Al Ahli, Ilie Balaci este dorit ca finantator la Universitatea Craiova de catre Dinel Staicu, chiar daca "Printul desertului" a afirmat in mai multe randuri ca nu va fi decat suporterul echipei din Banie.

SFETNIC. Fara sa detina vreo functie oficiala, Ilie Balaci (dreapta) l-a mai consiliat in trecut pe Dinel Staicu
PROPUNERE. Aflat inca sub euforia faptului ca a devenit din nou tata, Dinel Staicu spera sa scape si de "cosmarul Universitatea". In acest sens, patronul oltenilor i-a oferit din nou echipa lui Ilie Balaci: "Dupa ce a lucrat in strainatate pe bani multi si s-a obisnuit cu sute de mii de dolari, sunt convins ca nu va accepta o functie in cadrul clubului pe 1.000 de dolari pe luna. Daca e sa vina la Craiova, eu il astept pe Ilie ca finantator sau patron".

VIZATI. Dupa ce antrenorul Pavel Badea a afirmat ca isi mai doreste inca doi atacanti, fara a divulga insa si numele acestora, surse sigure au precizat ca este vorba de clujeanul Sead Bruncevici si dinamovistul Alexandru Baltoi. Daca pentru Bruncevici au mai fost purtate discutii, Baltoi este ultima tinta a oltenilor. Deocamdata, aceasta este o varianta de rezerva pentru cazul in care craiovenii nu vor ajunge la un acord cu Ionel Gane. (Dragos Stoica, Mario Morcov)

BRAZILIENI
In aceasta perioada, lotul Universitatii isi continua pregatirea la Predeal. Maine, sunt asteptati si doi jucatori brazilieni. Primul, Eduardo Magri, este atacant si are 24 de ani, evoluand pana acum in Brazilia si Coreea de Sud. Cel de-al doilea se numeste Da Silva Marquez, are 28 de ani si este mijlocas stanga. Marius Iordache nu efectueaza pregatirea, fiind accidentat, in vreme ce Jeremie Njock ar putea debuta la Mons, daca belgienii ii vor vira lui Staicu suma de 200.000 de dolari.

×
Subiecte în articol: sport