x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Craiova - Matineu la orizont

"U" Craiova - Matineu la orizont

27 Feb 2005   •   00:00

Cu numai o saptamana inaintea inceperii returului, Universitatea Craiova le-a dat din nou dureri de cap suporterilor prezenti sambata in tribunele stadionului "Ion Oblemenco", unde acestia au asistat la meciul cu divizionara B Building Vanju Mare (2-1).

DRAGOS STOICA, MARIO MORCOV

SLABI. Prima repriza a reprezentat un adevarat calvar pentru craioveni. Intrati pe gazon in formula Guso - Buhus, Moti, Rachita, Bordeanu - Bundea, Papura, Plesan, Schumacher - Cl. Dragan, Stevanovici, elevii lui Pavel Badea s-au vazut condusi dupa golul lui Ciochina, oaspetii dominand autoritar jocul si reusind alte cateva faze de efect. Ca de obicei in ultimii doi ani, salvarea a venit din partea bosniacului Adnan Guso, care a avut nu mai putin de patru interventii decisive.

HUIDUIELI. Dupa pauza, Universitatea a aratat oarecum o alta fata. Stevanovici a egalat printr-o lovitura de cap, iar brazilianul Magri a inscris pe final, aflandu-se la a doua reusita in tot atatea partide. Totusi, prestatia "Stiintei" a fost departe de ceea ce si-ar fi dorit suporterii, acestia neezitand sa-i admonesteze la scena deschisa pe unii dintre fotbalisti si pe Pavel Badea. "Parca au venit direct de la carciuma! Daca vor continua sa joace la fel si pe viitor, le voi interzice sa mai treaca pe la casierie. I-au facut de ras niste jucatori care castiga toti la un loc cat cel mai mic contract de la Universitatea", a spus dupa meci patronul Dinel Staicu.

×
Subiecte în articol: sport