x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Craiova - O minune de amical oltenesc

"U" Craiova - O minune de amical oltenesc

20 Feb 2005   •   00:00

Peste 8.000 de suporteri au tinut sa vada sambata, pe viu, noile achizitii ale Stiintei in partida contra divizionarei secunde FC Caracal, dar elevii lui Badea n-au izbutit decat un scor egal, 1 - 1, rezultatul fiind asimilat de cei prezenti cu o noua dezamagire.

ADOPTAT. Venit in iarna la Craiova, Schumacher a facut senzatie la primul meci sub culorile Stiintei
REMARCATI. Oarecum neasteptat, cei mai buni oameni ai Universitatii au fost ultimii fotbalisti veniti in Banie, plus Lutu si Bundea. In modul 4-4-2, Rachita s-a inteles perfect in centrul defensivei cu Daouda, ex-stelistul inchizand perfect culoarele catre poarta lui Guso pana la pauza, cand a fost schimbat. Pe stanga, Bordeanu a muncit mult, dar a cedat fizic in cea de-a doua repriza. Revelatia a fost Constantin Schumacher, care i-a incantat pe spectatori prin prestatia sa, ex-rapidistul fiind cel mai bun om de pe teren. De asemenea, cei doi brazilieni au dat satisfactie, in pofida faptului ca nu prea au fost ajutati de coechipieri: Magri a marcat unicul gol al Stiintei, in vreme ce Marquinhos a evoluat in banda stanga, unde a avut mai multe actiuni notabile. In ceea ce-l priveste pe Claudiu Dragan, acesta a avut si el doua oportunitati de a inscrie, insa pana la urma cel care avea sa se remarce a fost Alexandru Piturca, acesta egaland pentru echipa din Caracal cu patru minute inainte de final. (Dragos Stoica, Mario Morcov)

ALT SARB
Astazi este asteptat in Banie un atacant sarb, care a evoluat ultima data pentru Obilic Belgrad. In varsta de 24 de ani, acesta se numeste Jane Gavaovski si are o inaltime de 1,91 m. Jucatorul, al carui transfer a fost mijlocit de Aurel Damian, ar putea semna cu formatia din Banie dupa meciul amical cu Oltul Slatina, care va avea loc miercuri. "Il voi lua 100%, dar vreau sa-l vad si cum se misca", a zis Dinel Staicu. Celalalt sarb al Stiintei, Borislav Stevanovici, n-a ajuns inca in Banie, din cauza problemelor legate de primirea vizei. (Vicentiu Neagoe)

×
Subiecte în articol: sport