x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Craiova - Optimism inaintea unui retur de foc

"U" Craiova - Optimism inaintea unui retur de foc

14 Feb 2005   •   00:00

Revenit sambata din turneul efectuat cu lotul Universitatii in Antalya, Pavel Badea s-a aratat multumit de modul cum s-au pregatit elevii sai, in pofida bilantului negativ inregistrat de olteni in Turcia.

VICENTIU NEAGOE, DRAGOS STOICA

DECIS. Dupa doua stagii de pregatire, Pavel Badea s-a hotarat asupra sistemului de joc cu care va aborda returul
TACTICA. Principalul motiv de satisfactie al tehnicianului a fost legat de faptul ca toti jucatorii s-au adaptat la un nou sistem de joc. "In primul rand, de aceasta data am jucat cu echipe mai puternice, nu cu ospatari si bucatari ca in trecut, cand eram campionii amicalelor. Fotbalistii s-au incadrat foarte bine in sistemul 4-4-2, care este la moda peste tot in lume. Legat strict de joc, toti baietii au corespuns si au pus osul la treaba", a declarat ieri Badea.

CARENTE. Principala durere de cap a craiovenilor ramane compartimentul ofensiv, unde plecarea lui Njock a lasat o gaura greu de acoperit. "Stevanovici este un jucator valoros, dar care trebuie recapacitat. Borbely a marcat de cateva ori, insa deocamdata nu m-a convins ca este atacantul de care as avea nevoie. Oricum, venirea lui Constantin Schumacher este un real castig pentru acest retur foarte dificil care ne asteapta, chiar daca el joaca la mijloc", a mai spus tanarul antrenor al Universitatii.

SCHUMACHER, DIN NOU TATA
Ieri, in timp ce se indrepta catre Craiova pentru a intra in programul normal de pregatire al oltenilor, mijlocasul Constantin Schumacher a aflat telefonic ca a devenit tata pentru a doua oara. Sotia sa, Bianca, a nascut ieri-dimineata, la Pitesti, o fetita, cei doi mai avand impreuna o fiica in varsta de patru ani, Raisa. Nascuta de Ziua Indragostitilor, fetita va fi botezata, mai mult ca sigur, Valentina. Anuntat de Scumacher despre eveniment, antrenorul Pavel Badea l-a invoit pe fotbalist pana maine de la pregatire. (Mario Morcov)

×
Subiecte în articol: sport