x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Craiova - Panduru a refuzat

"U" Craiova - Panduru a refuzat

21 Mar 2005   •   00:00

Ajuns la un moment dat la un acord verbal cu Dinel Staicu pentru preluarea functiei de antrenor principal al Universitatii Craiova, Basarab Panduru nu va mai fi instalat in Banie, dupa ce patronul oltenilor i-a impus niste conditii inacceptabile.



  • de DRAGOS STOICA, MARIO MORCOV
  • ABUREALA. Dinel Staicu continua sa mentina haosul la "U"
    REFUZ. Dupa ce, duminica, Staicu a afirmat ca Panduru este ca si venit la Craiova, boss-ul oltenilor i-a cerut tehnicianului sa garanteze cu prima de instalare ca va obtine 9 puncte in urmatoarele trei etape pe care urmeaza sa le sustina "Stiinta", respectiv acasa cu Sportul Studentesc, afara la Iasi si din nou pe "Ion Oblemenco", contra Stelei. Cum Panduru a refuzat categoric, Staicu s-a reorientat rapid catre Viorel Hizo, pe care l-ar aduce impreuna cu Florin Halagian, ultimul in postura inedita de presedinte, iar asa l-ar satisface si pe presedintele LPF, Dumitru Dragomir, care se afla in relatii excelente cu "Armeanul". Ca rasplata, atat Mitica, cat si Halagian ar trebui sa-si puna in functiune "relatiile" pe care le au pe la alte cluburi, in asa fel incat oltenii sa scape cat mai urgent de grijile retrogradarii. "Tot ce pot sa spun acum este ca antrenorul pe care-l voi aduce nu s-a mai aflat niciodata pe banca Universitatii", a comentat ieri Staicu.

    "CEL MAI VALOROS LOT"
    Ieri, la orele pranzului, Dinel Staicu si-a facut aparitia la cantonamentul din Lunca Jiului, unde componentii Universitatii au efectuat un antrenament sub comanda lui Silviu Lung si a lui George Bita. Patronul si-a exprimat optimismul in privinta evolutiei viitoare a Universitatii: "Fara sa fiu subiectiv, acesta este cel mai valoros lot al echipei de cand am preluat eu acest club, in vara lui 2002. Am pierdut numai pe prostia noastra, iar acum trebuie sa ne ducem crucea pana la capat".

    ×
    Subiecte în articol: sport