x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Craiova - Saptamana patimilor

"U" Craiova - Saptamana patimilor

14 Mar 2005   •   00:00

La doua zile dupa infrangerea in fata lui FC Arges, patronul Universitatii Craiova, Dinel Staicu, este dispus sa-i acorde credit antrenorului Pavel Badea numai pe parcursul acestei saptamani.

CONDITII. Conform lui Staicu, singura sansa ca Badea sa mai ramana pe banca oltenilor este obtinerea unui rezultat bun in Cupa, contra Farului, care sa le permita craiovenilor sa mai spere in calificarea in finala, dublat de faptul ca "Stiinta" sa plece neinvinsa si sambata de la Constanta, in partida de campionat. "Nu e vorba despre o decapitare a lui Badea. Pot fi si doua egaluri, vom vedea in functie de joc. Vom cantari cu obiectivitate", a zis ieri Staicu.

VARIANTE. Daca Universitatea nu va reusi sa se repuna pe picioare in aceasta saptamana, Badea va fi inlaturat duminica. Dupa toate probabilitatile, prima optiune a lui Staicu se indreapta catre Florin Halagian, urmat de Basarab Panduru si de Viorel Hizo. "Sambata, dupa meciul de la Constanta, jucatorii vor avea liber si vor pleca acasa, iar luni, cand vor reveni la antrenament, trebuie sa aiba antrenor", a mai spus patronul formatiei din Banie. (DragoS Stoica, Mario Morcov)

GRESELI
Pavel Badea a admis ca a comis o eroare atunci cand l-a titularizat pe Murgan in locul tanarului international Cosmin Moti. "Asa am gandit eu jocul, dar este clar ca m-am inselat. Pe de alta parte, in vestiar am vorbit ceva cu jucatorii, iar pe teren s-a jucat altceva. In orice caz, imi asum responsabilitatea pentru infragerea cu FC Arges", a zis "Badita". Oltenii au plecat ieri din Craiova catre Constanta, ramanand azi-noapte la Bucuresti, la Hotelul Crystal Palace.

×
Subiecte în articol: sport