x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport U Craiova – Steaua 1-2: Piţurcă în locul lui Neagoe?

U Craiova – Steaua 1-2: Piţurcă în locul lui Neagoe?

de Daniel Stan    |    09 Dec 2009   •   00:00
U Craiova – Steaua 1-2: Piţurcă în locul lui Neagoe?
Sursa foto: Nicolae Badea/Agerpres

Prezent la meciul cu Steaua, fostul selecţioner a discutat cu patronul Adrian Mititelu, însă adevăratele negocieri vor avea loc după finalul turului.



Patronul Universităţii, Adrian Mititelu, era consternat la finalul meciului cu Steaua, scor 1-2, lăsând de înţeles că singura salvare a echipei ar fi instalarea lui Victor Piţurcă pe banca tehnică. "Este adevărat, am vorbit cu Victor Piţurcă, dar, cel puţin deocamdată, nu am trecut la negocieri. Este totuşi o soluţie."

Dacă cei doi vor bate palma, fostul selecţioner va avea ca obiectiv un loc de Europa League. Tehnicianul oltenilor, Eugen Neagoe, este împăcat cu ideea că ar putea fi demis: "Nu este important ce se va întâmpla cu mine, echipa contează. Mi-aş dori ca Victor Piţurcă să vină antrenor în locul meu".

Atacantul Florin Costea şi-a pus cenuşă în cap: "Sunt principalul vinovat pentru eşec, am avut cinci-şase ocazii clare. Le cer scuze suporterilor şi colegilor". De partea cealaltă, eroul roş-albaştrilor, Janos Szekely, aflat la al doilea gol decisiv înscris în prelungiri, după atapa trecută cu FC Vaslui, a precizat: "Am reuşit să înscriu din nou în ultimele minute, dar important este că a câştigat echipa". Antrenorul Mihai Stoichiţă a declarat: "Ştiam ce ne aşteaptă la Craiova. A fost un meci greu, este bine că am învăţat să gestionăm finalurile de joc".

×
Subiecte în articol: sport