x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" CRAIOVA / Surpriza Bondrea

"U" CRAIOVA / Surpriza Bondrea

22 Mar 2005   •   00:00

Dupa refuzul lui Basarab Panduru si impotmolirea tratativelor cu Viorel Hizo, Dinel Staicu a ajuns luni seara la un acord cu Marian Bondrea privind preluarea bancii tehnice a oltenilor pana in vara.



  • de DRAGOS STOICA, MARIO MORCOV

  • KAMIKAZE. Marian Bondrea trebuie sa salveze "Stiinta" de la retrogradare, oltenii fiind intr-o situatie disperata
    NEGOCIERI. Cum Panduru a cerut nu mai putin de 100.000 de dolari pentru retur, aceasta varianta a cazut de la sine. Luni dupa-amiaza, patronul craiovenilor s-a deplasat la Cozia, unde s-a intalnit cu Viorel Hizo, fara insa a ajunge la un consens. Ramas fara nici o pista, Staicu i-a chemat seara la Restaurantul "New York", care apartine lui Adrian Mititelu, pe cativa dintre liderii suporterilor, cu care s-a sfatuit in privinta numelui viitorului tehnician.

    NUMIRE. Tot atunci, Staicu l-a rugat pe Mitrita sa preia prerogativele functiei de presedinte al CA, acesta urmand sa se ocupe de toate problemele clubului pana la finalul actualei editii de campionat. Dupa ce a acceptat, Mitrita l-a sunat pe Marian Bondrea, aflat sub angajament cu divizionara secunda FC Oradea, care a acceptat pe loc. O alta mutare s-a produs si la nivelul functiei de vicepresedinte, unde a fost numit Iancu Craciunoiu, fost director executiv al cotidianului Editie Speciala, care-i apartine lui Adrian Mititelu.

    TRECUT
    Marian Bondrea se afla la cea de-a patra sa aventura la Craiova. Prima oara s-a intamplat in 1992, Bondrea cucerind in vara lui ’93 Cupa Romaniei contra Daciei Braila, a carei finala a pierdut-o un an mai tarziu, in favoarea Gloriei Bistrita. In 1998 a revenit la "Stiinta", pe cand echipa era patronata de George Ilinca. In 2001, i-a succedat lui Ilie Balaci la carma echipei, oltenii fiind atunci proprietatea lui Gigi Netoiu. (Vicentiu Neagoe)

    VANZARE?
    Surse autorizate din cadrul clubului spun ca mutarile survenite in ultimele 48 de ore sunt consecinta faptului ca Dinel Staicu i-ar fi vandut numele echipei si palmaresul lui Constantin Mitrita, primind in schimb un milion de dolari. Staicu a ramas deocamdata cu jucatorii si cu dreptul de semnatura la FRF si LPF. Din vara, se pare ca Mitrita va veni cu un puternic grup de oameni de afaceri dispusi sa investeasca la Craiova. (Vicentiu Neagoe)
    ×
    Subiecte în articol: sport