x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ultima suta de metri

Ultima suta de metri

06 Feb 2005   •   00:00

In cel mai important meci de pana acum din perioada de pregatire, ros-albastrii au remizat, scor 0-0, cu Grazer AK, campioana Austriei, aflata in prezent pe locul 4 in campionat si calificata in "16"-imile Cupei UEFA.


IONUT PADURARU

IMPORTANTI. Hamutovski (dreapta) si Ciocoiu par a fi doua din piesele de baza ale Stelei pentru "dubla" cu Valencia
Walter Zenga a trimis in teren aceiasi titulari ca si in partida anterioara, cu amatorii de la Angri: Hamutovski - Ogararu, Radoi, Ghionea, P. Marin - Paraschiv, D. Munteanu - Oprita, Dica, Neaga - Ciocoiu. De fapt, aceasta pare a fi formula standard cu care Steaua va aborda meciul cu Valencia.

DOMINARE. Tehnicianul italian a efectuat primele modificari dupa o ora de joc. Au iesit Munteanu, Oprita si Ciocoiu si au fost introdusi Baciu, Bostina si Cristea. Acesta din urma a fost insa inlocuit dupa numai 10 minute de Dinita, deoarece ex-bacauanul si-a spart buza dupa ce primise un cot in gura de la un adversar. Stelistii au dominat partida, mai categoric in partea secunda, si au avut cele mai clare ocazii de gol ale meciului, dar Ciocoiu (’30) si Neaga (’80) au trimis in bara.

MUTARE. Dupa ce au fost cantonati in primele sase zile ale turneului in sudul Italiei, la Paetum, delegatia gruparii din Ghencea s-a mutat ieri-dimineata la Cusago, un orasel aflat la 20 de kilometri de Milano.

Ros-albastrii se vor pregati aici pentru cea mai importanta intalnire dinaintea meciului cu Valencia, care se va disputa la 9 februarie, la Como, cu Internazionale Milano. Aseara, elevii lui Walter Zenga au fost prezenti in tribunele stadionul San Siro, unde au urmarit partida AC Milan - Lazio. Dupa terminarea stagiului italian, stelistii vor pleca direct la Valencia, unde vor ajunge pe 14 februarie. Ei au rezervat deja camerele, urmand a locui la "Melia Palace", hotel de 5 stele, situat in centrul orasului. Delegatia stelista va inchiria 15 camere ale luxosului stabiliment, fiecare dintre ele costand intre 120 si 300 de euro pe noapte, in functie de facilitati. Hotelul a fost ales si pentru ca se afla aproape de aeroport, la numai 10 kilometri.

TENSIUNE PENTRU VALENCIA
Adversara Stelei din Cupa UEFA a remizat, scor 3-3, in deplasare, cu Real Sociedad, in meciul-soc al etapei a 22-a a campionatului spaniol. "Liliecii" au deschis scorul prin Di Vaio (’9), au fost egalati inainte de pauza si condusi apoi cu 2-1 in minutul 80. Au preluat din nou conducerea, dupa golurile lui Baraja (’82) si Xisco (’89), fiind egalati in al doilea minut de prelungiri. "Partida a fost ciudata, palpitanta si tensionata. A fost un meci plin de ocazii", a declarat despre meci antrenorul Valenciei, Claudio Ranieri, care a trimis in teren formula: Canizares - Caneira, Navarro, Marchena, Moretti - Fabio Aurelio (’61 Xisco), Albelda, Baraja, Fiore, Corradi (’70 Mista) - Di Vaio (’61 Aimar).
×
Subiecte în articol: sport