x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ultimele retusuri

Ultimele retusuri

de Mihai Igirosanu    |    07 Aug 2008   •   00:00
Ultimele retusuri

STEAUA  ●  Toja a fost prezentat, urmeaza Abel Gomez
Cu exact o saptamina inaintea primei manse din “dubla” cu Galatasaray, de la Istanbul, din turul III preliminar al Ligii Campionilor, Steaua a mai transferat doi jucatori straini, columbianul Toja si spaniolul Abel Gomez. 



STEAUA  ●  Toja a fost prezentat, urmează Abel Gomez
Cu exact o săptămînă înaintea primei manşe din “dubla” cu Galatasaray, de la Istanbul, din turul III preliminar al Ligii Campionilor, Steaua a mai transferat doi jucători străini, columbianul Toja şi spaniolul Abel Gomez.  

După ce a trecut un examen medical amănunţit, mijlocaşul stînga columbian Juan Carlos Toja a fost prezentat oficial. Sud-americanul transferat de la FC Dallas a semnat un contract valabil pe patru ani, va avea un salariu stagional de 150.000 de euro şi va purta tricoul cu numărul 14.

MÎNDRIE. “Sînt foarte mulţumit să fiu aici, Steaua e o echipă importantă, atît în România, cît şi în Europa. Am ales Steaua pentru că este un pas important în carieră şi vreau să demonstrez cît mai multe în această nouă etapă a carierei mele. Înainte să vin aici, ştiam că Steaua e o echipă foarte mare, care întotdeauna participă în competiţiile internaţionale. Am primit cele mai bune recomandări de la Zapata şi Dayro Moreno. Mi-au vorbit foarte frumos despre ţară, despre Bucureşti, despre faptul că jucătorii sînt primiţi bine şi ajutaţi să se acomodeze repede. Mă simt deja membru al familiei Steaua şi îmi doresc ca echipa să se califice în grupele Ligii Campionilor. Aştept cartea verde şi sînt gata să joc în orice moment”, a declarat Toja cu prilejul prezentării oficiale.

200.000 de euro pentru Abel Gomez

Pînă la sfîrşitul acestei săptămîni, roş-albaştrii vor rezolva şi transferul mijlocaşului spaniol Abel Gomez, de la Real Murcia. Steaua va plăti 200.000 de euro în schimbul spaniolului, urmînd ca acesta să primească aceeaşi sumă drept salariu pe sezon. Fotbalistul de la Murcia era aşteptat să sosească aseară în România pentru a semna un contract pe o perioadă de trei ani. “Au fost cîteva probleme cu impresarul, care voia şi el comision, dar am discutat cu jucătorul şi mi-a spus că nu mai sînt probleme şi va veni. M-a încîntat că a refuzat Dinamo şi a spus că în România va juca doar la Steaua. Cînd l-am vrut prima oară în vara asta era gratis, acum nu mai e. Eu nu vreau gratis. Cît dai, atîta face”, a declarat finanţatorul Stelei, Gigi Becali. În vîrstă de 26 de ani, a mai fost dorit în această vară, Becali vorbind atunci de un schimb cu fundaşul Ionuţ Rada, plus o sumă de bani.

Rădoi

Becali a mai spus că subiectul Inter este închis, atît pentru el, cît şi pentru căpitanul Mirel Rădoi, după ce echipa milaneză a cerut ca stelistul să nu fie folosit în dubla manşă cu Galatasaray, din preliminariile Ligii Campionilor. “Va fi trecut pe lista UEFA. Steaua slăbea foarte mult fără el. Nici nu mă mai interesează subiectul şi nici pe Rădoi. Am vorbit şi cu el şi mi-a spus: «Nu am ajuns servitor, pînă la urmă rămîn la Steaua, joc în Liga Campionilor!»“.

×
Subiecte în articol: sport steaua