x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ultimele speranţe

Ultimele speranţe

de Daniel Stan    |    16 Dec 2009   •   00:00
Ultimele speranţe

Dacă jucătorii speră într-o minune la Atena, având nevoie de orice victorie cu excepţia lui 1-0, conducătorii au avertizat că ratarea calificării va duce la reducerea salariilor.



Rămasă singura echipă din România cu şanse de calificare în primăvara Europa League, Dinamo speră în această seară la Atena (ora 20:00, Pro TV, în direct) într-o minune. "Putem salva sezonul printr-o calificare în faţa lui Panathinaikos, deşi va fi foarte greu. Dar sper ca jucătorii să fi adunat toată frustrarea acestui sezon şi să facă un meci precum cel de la Liberec", a declarat antrenorul Cornel Ţălnar. Delegaţia dinamovistă a plecat ieri dimineaţă spre Atena pe un viscol puternic, în lot fiind incluşi şi doi jucători care nu vor evolua, Rus şi Boştină. Înainte de plecare, conducătorii i-au ameninţat pe fotbalişti: "Ori se califică, ori vor suporta o reducere a salariilor cu 25%". La meci va fi prezent şi Gigi Neţoiu, care este foarte aproape de a reveni, după aproape patru ani, printre acţionarii grupării din Ştefan cel Mare. O altă problemă a şefilor este atitudinea lui Zicu, acesta ameninţând iniţial că nu face deplasarea, motivul fiind restanţele financiare. "Este nebun, nu ştiu ce e în mintea lui. Nu a jucat nimic sezonul ăsta şi are pretenţii? Să facă ce vrea", a declarat impresarul Victor Becali.

GRECII JOACĂ LA VICTORIE
Formaţia pregătită de Nikolas Nioplias are nevoie de o remiză pentru a se califica în 16-imile Europa League, însă grecii vor juca la victorie. "Pentru noi este un nou început după venirea noului antrenor şi victoria din campionat, în deplasare, cu Iraklis Salonic. Acum ne aşteaptă un meci important cu Dinamo, pe care trebuie neapărat să-l câştigăm. Trebuie să fim foarte atenţi, nu avem nevoie de paşi greşiţi. În nici un caz nu vom juca la egal, deşi acest rezultat ne-ar avantaja. Vom intra determinaţi pe teren", a declarat unul dintre cei mai reprezentativi jucători ai lui PAO, Giorgios Karagounis.

×
Subiecte în articol: sport