x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Urari de la sefii CIO

Urari de la sefii CIO

11 Sep 2004   •   00:00

Comitetul Olimpic Roman a primit felicitari din partea celor mai importanti oameni din lumea sportului de pe mapamond. Juan Antonio Samaranch, presedintele de onoare al CIO, si Jacques Rogge, presedinte al Comitetului Olimpic International, i-au scris zilele trecute lui Tiriac.

SORIN ANGHEL

Pe adresa Comitetului Olimpic Roman si a presedintelui forului olimpic, Ion Tiriac, au sosit doua mesaje de felicitare. Surpriza cea mare s-a produs atunci cand au fost deconspirate numele expeditorilor: Juan Antonio Samaranch, presedintele de onoare al CIO, si Jacques Rogge, presedinte al Comitetului Olimpic International.

MESAJ. "Tin sa va feli-cit pentru excelenta performanta si pentru rezultatele echipei voastre nationale la Jocurile celei de-a XXVIII-a Olimpiade de la Atena", a fost mesajul trimis cu multa prietenie de catre Juan Antonio Samaranch. Din pacate pentru acesta, colaborarea cu Ion Tiriac va lua sfarsit peste cateva luni, cand la forul olimpic roman vor avea loc alegeri pentru alegerea noului presedinte. Fostul tenisman a anuntat deja ca nu va mai candida pentru un nou mandat. In schimb, Tiriac l-a recomandat ca urmas al sau in fruntea COR pe Octavian Morariu, care a anuntat si el ca demisioneaza din fruntea Agentiei Nationale pentru Sport. Pentru moment insa, seful ANS refuza sa-si recunoasca public intentiile, preferand sa se dedice muncii la FR Rugby si la grupul de firme care actioneaza in domeniul constructiilor.

FELICITARE. "Jocurile de la Atena tocmai s-au incheiat si doresc sa va multumesc pentru contributia pe care Comitetul National Olimpic a avut-o la reusita Jocurilor. Fiecare editie a Jocurilor Olimpice este un nou inceput si ocazia de a reafirma valorile fondatoare ale Miscarii Olimpice. Comitetele Nationale Olimpice indeplinesc o misiune importanta in buna desfasurare a Jocurilor. Cele 202 Comitete Nationale Olimpice participante la Jocuri ilustreaza excelenta sanatate a miscarii noastre. Tin sa-mi exprim multumirea si dorinta de a intensifica colaborarea noastra, pentru marea reusita a Miscarii Olimpice", au fost cuvintele lui Jacques Rogge.

×
Subiecte în articol: sport