x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Vacanta fortata

Vacanta fortata

15 Mar 2005   •   00:00

Fortati din motive obiective la o "vacanta" de trei saptamani, conducatorii giulestenilor cauta doi-trei adversari pentru jocuri amicale, insa initiativa pare greu de realizat.

PESIMISM. Amanarea meciului cu Steaua si intreruperea campionatului din cauza partidelor echipei nationale cu Olanda si cu Macedonia, din preliminariile CM din 2006, au dat peste cap planurile antrenorului Razvan Lucescu. Desi presedintele Dinu Gheorghe a declarat ca se incearca perfectarea a cateva meciuri amicale in aceasta perioada, tehnicianul "visiniilor" este pesimist: "De obicei, cand sezonul este in plina desfasurare, e dificil de gasit un adversar care sa accepte sa joace un meci amical".

ASTEPTARE. In aceasta saptamana, giulestenii se vor pregati in Bucuresti. "In functie si de jucatorii care vor fi convocati la echipele nationale, vom stabili ce vom face in continuare", a mai spus Razvan Lucescu. Posibil ca mai multi fotbalisti sa fie cedati "satelitului" Electromagnetica, din Divizia B, care sambata va juca impotriva lui Juventus Bucuresti. (Daniel Stan)

×
Subiecte în articol: sport