x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Varianta "Poli"

Varianta "Poli"

08 Mar 2005   •   00:00

Aflati in cursa pentru achizitionarea lui Gigel Bucur, timisorenii incearca sa-i mai ia din Regie pe mijlocasii Tiberiu Balan si Costin Lazar. Suma oferita pentru cei 3 jucatori este 2 milioane de dolari.

SORIN ANGHEL

PRET. Tiberiu Balan este curtat nu doar pentru frumusetea sa, ci si pentru calitatile sale fotbalistice
Patronul Sportului, Vasile Siman, a anuntat ieri ca transferul lui Gigel Bucur la Rapid a cazut definitiv. "Poli" Timisoara ia din ce in ce mai in serios varianta achizitionarii atacantului din Regie, Anton Dobos intalnindu-se aseara cu Vasile Siman pentru o ultima runda de negocieri.

MISIUNE. Oficialul timisorenilor a venit in Capitala avand ca sarcina exacta achizitionarea lui Gigel Bucur. Pe langa acesta, "Poli" ii mai are in vizor pe Costin Lazar si pe Tiberiu Balan. Dobos are la dispozitie suma de 2 milioane de dolari pentru aducerea pe Bega a celor trei "studenti".

EXCELENT. Pretul oferit de "Poli" Timisoara nu l-a lasat indiferent pe Vasile Siman. Patronul Sportului Studentesc se gandeste totusi ca vanzarea celor trei jucatori l-ar supara foarte tare pe antrenorul Dan Petrescu. "Bursucul" ar putea parasi gruparea din Regie, el avand o oferta de la o echipa din liga a doua engleza. Jucatorii au aflat si ei de ofertele timisorenilor, dar nu si-au exprimat inca un punct de vedere, pentru ca nu au aflat ce salarii ar urma sa primeasca la formatia pregatita de Cosmin Olaroiu. Costin Lazar ar urma sa-l inlocuiasca pe Ovidiu Petre, care este indisponibil in urma unei accidentari mai vechi.

JERRY GANE
Gigel Bucur parea sa fie o solutie vitala pentru atacul Rapidului. Cu Daniel Niculae si Mugurel Buga accidentati, antrenorul Razvan Lucescu se vede nevoit ca la inceperea returului sa-l titularizeze in linia de atac pe Lucian Burdujan. Fostul jucator al Ceahlaului este si el usor accidentat, chiar si prezenta sa fiind pusa sub semnul intrebarii. In aceste conditii, giulestenii se gandeau sa-l reactiveze pe Marius Sumudica. Acesta a jucat ultima oara la UTA, s-a pregatit in aceasta iarna cu FC National, iar in prezent ocupa functia de antrenor secund. Pana la urma, golul din compartimentul ofensiv al Rapidului a fost completat cu Jerry Gane. Acesta a semnat un contract pe un an si jumatate, perioada in care va primi 75.000 de dolari.

BALAN, ACONTAT DE O TANARA
Nu doar "Poli" Timisoara si-l doreste pe Tiberiu Balan. Mijlocasul Sportului Studentesc este ravnit si de multe femei. Acestea au avut ocazia sa puna stapanire pe internationalul din Regie luni seara. Balan a fost prezent in club Bamboo, unde a avut loc o licitatie de barbati. Jucatorul lui Dan Petrescu a fost achizitionat cu suma de 5 milioane de lei de catre o domnisoara in compania careia a petrecut cateva ore. "Acum am intalnit-o prima oara. Mi-a spus ca o cheama Catalina si ca lucreaza la o televiziune. Mai multe lucruri nu stiu despre ea", a povestit Tiberiu Balan, in varsta de 24 de ani.

×
Subiecte în articol: sport