x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Vasilache, 3 ani "bancar"

Vasilache, 3 ani "bancar"

31 Ian 2005   •   00:00

Dupa masivele pierderi suferite in aceasta iarna - Olaroiu, Popa, Fl. Moldovan, Gigel Coman sau Caramarin - FC National pare sa-si completeze, treptat, lotul de jucatori. Dupa achizitionarea olteanului Ionut Rada, "bancarii" au obtinut si semnatura fostului mijlocas al Gloriei Bistrita, Ciprian Vasilache.

CONTRACT. Nationalul a reusit sa obtina transferul definitiv al fotbalistul care apartine gruparii ardelene, iar internationalul de tineret a semnat in acest week-end un contract valabil pe trei ani cu echipa pregatita de italianul Roberto Landi. Vasilache a mai fost curtat in aceasta perioada si de Politehnica Timisoara, dar a preferat Bucurestiul, unde a mai locuit anul trecut, cand a imbracat tricoul Rapidului. Vasilache, in varsta de 22 de ani, s-a alaturat deja echipei "bancare" in cantonamentul din Cipru, de la Larnaca, acolo unde Nationalul a pierdut ultimul meci amical, 1-2, cu echipa elvetiana de liga secunda FC Sion.

BRAZILIENI. Zilele acestea, conducerea clubului din Parcul cu Platani face toate demersurile pentru aducerea a doi jucatori din prima liga braziliana, care ar urma sa ajunga la mijlocul acestei saptamani la Bucuresti, dupa rezolvarea tuturor formalitatilor legate de obtinerea vizei. Saptamana viitoare, "bancarii" vor reveni in Romania, iar, dupa numai o zi, vor pleca intr-un alt stagiu de pregatire, in Italia, la Montecatini, pe baza unui aranjament al antrenorului Roberto Landi.

×
Subiecte în articol: sport