x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport VfB Stuttgart a intrat pe fir pentru Plesan

VfB Stuttgart a intrat pe fir pentru Plesan

11 Iun 2004   •   00:00

Anuntat zilele trecute drept rezolvat, transferul internationalului Mihaita Plesan de la Universitatea Craiova la Steaua are sanse minime de a se mai realiza.

Dupa ce patronul Universitatii Craiova, Dinel Staicu, anuntase miercuri seara ca nu accepta oferta Stelei, de 1 milion de dolari si trei jucatori (Oprita, Aliuta si Mutica), impresarul Ioan Becali a iesit si el pe turnanta.

SCHIMBARE. "Plesan nu se va transfera la o alta echipa din Romania. Are o oferta avantajoasa din afara, cu un salariu de cateva ori mai mare decat i se ofera aici. In strainatate este mult mai bine pentru Plesan", a declarat Becali, recent revenit in biroul sau de procurator, dupa esecul rapidist al carierei de presedinte. Mai mult, ieri dimineata, Dinel Staicu a fost si mai transant, confirmand si faptul ca va investi in continuare la gruparea olteana: "Nu ma intereseaza oferta Stelei. Il vreau pe Plesan la Universitatea Craiova. L-am convins sa ramana!".

OFERTA. Chiar daca Staicu sustine ca Plesan va ramane la Universitatea, ofertele curg valuri pentru internationalul "Stiintei". Ucraineni, rusi, francezi, Steaua, iar acum si nemtii au intrat pe fir. Ultima oferta, confirmata de un oficial craiovean, vine de la formatia germana VfB Stuttgart, fiind si cea mai buna de pana acum. Atat jucatorul, cat si Universitatea urmand a iesi in avantaj. Oltenii nu au dorit insa sa dea prea multe detalii, presedintele Pavel Badea declarand: "Nu avem nici o oferta pe adresa clubului pentru nici un jucator". (Mario Morcov, Mihai Igirosanu)

OFERTE

"Plesan nu se va transfera la o alta echipa din Romania. Are o oferta avantajoasa din afara, cu un salariu de cateva ori mai mare decat i se ofera aici. In strainatate este mult mai bine pentru Plesan. Nu va pot confirma numele, dar e vorba de cateva echipe importante din Europa".
Ioan Becali, impresar

Neaga da probe in Germania

Evaluat de patronul Stelei, Gigi Becali, la 1.200.000 de dolari, Adrian Neaga (foto) se afla in Germania, pentru a-si gasi un angajament. Surse steliste sustin ca jucatorul isi incearca norocul la formatia SV Hamburg, formatie la care ar putea fi testat in Cupa UEFA-Intertoto. Echipa germana va evolua in turul doi al competitiei de vara chiar impotriva invingatoarei din "dubla" Gloria Bistrita - Thun. De asemenea, pe langa Neaga, Gigi Becali i-a eliberat si mijlocasului Marian Aliuta o hartie prin care este liber sa-si gaseasca echipa. Suma pentru care Aliuta se poate transfera este de 600.000 de dolari.
×
Subiecte în articol: sport oferta plesan