x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Villarreal - Si ei au probleme

Villarreal - Si ei au probleme

28 Feb 2005   •   00:00

Villarreal, adversara Stelei in optimile Cupei UEFA, a fost duminica seara de nerecunoscut in meciul de campionat cu Zaragoza.

DELIA GOMOESCU

ABSENT. Forlan (dreapta) este unul dintre jucatorii de baza de la Villarreal. El nu are insa drept de joc cu Steaua
Echipa antrenata de Manuel Pellegrini a pierdut in deplasare, 0-1, la capatul unui meci in care nu a aratat deloc ca ar traversa o perioada prea fericita. Si totusi, in ultimele 11 intalniri din Primera Division, "submarinul galben" fusese invins o singura data, 1-2 cu Sevilla.

ZI PROASTA. Tehnicianul chilian i-a avut in teren duminica si pe Riquelme, Forlan sau Gonzalo, jucatori care din diferite motive nu vor evolua pe 10 martie impotriva Stelei. Lui Villarreal nu i-a iesit insa nimic, Zaragoza controland jocul de la bun inceput. Partida, la care a asistat si secundul lui Zenga, Massimo Pedrazzini, s-ar fi putut incheia cu o victorie mult mai clara in favoarea gazdelor. Totusi, in poarta lui Villarreal s-a aflat Jose Manuel Reina, ale carui interventii providentiale au dus la limitarea proportiilor scorului.

RESEMNARE. Manuel Pellegrini a recunoscut ca rezultatul a fost just. "Zaragoza si-a creat multe ocazii de gol, asa ca nu-i pot contesta sub nici o forma victoria. A meritat-o. In schimb, noua nu ne-a iesit nimic. Nu am reusit sa ne facem jocul si am fost depasiti pe toate planurile", a concluzionat antrenorul lui Villarreal.

FAVORITA
Potrivit publicatiei Periodico Mediterraneo, casa de pariuri Ladbrokes considera ca Villarreal este principala favorita la castigarea actualei editii a Cupei UEFA, desi in competitie mai sunt formatii ca Newcastle, Olympiakos, Sporting are 7-1, iar Sevilla 8-1. "Daca Villarreal este considerata favorita, Steaua e pe penultimul loc, cu o cota de 51-1, in urma sa fiind doar Austria Viena, cu 126-1", scrie publicatia. Pentru castigarea trofeului, Villarreal are o cota de 6-1.

ELIMINATA
Athletic Bilbao este a doua echipa spaniola, dupa Valencia, care a ratat calificarea in optimile Cupei UEFA. Dupa 0-0 in partida tur, disputata joi, formatia basca a fost invinsa duminica de Austria Viena, 1-2 chiar pe "San Mames". Formatia austriaca a reusit astfel o victorie istorica pe un teren pe care in actuala editie a competitiei Trabzonspor, Parma si Steaua nu au izbutit nici macar sa marcheze vreun gol. In optimi, Austria Viena va juca tot impotriva unei alte echipe spaniole, Zaragoza.

×
Subiecte în articol: sport villarreal