x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Vinovatii fara vina

Vinovatii fara vina

30 Sep 2004   •   00:00

Constantenii Senin si Apostol, care au fost depistati dopati dupa meciul Farului din Regie, au fost declarati nevinovati de Comisia de Disciplina, care a ordonat reluarea analizelor.

SORIN ANGHEL, IONUT PADURARU

Depistati pozitiv cu furosemid, constantenii Iulian Apostol si Adrian Senin au fost ieri judecati de Comisia de Disciplina a LPF.

SENTINTA. Comisia condusa de Alexandru Boc a decis ca cei doi jucatori, impreuna cu Mihai Baicu, pot evolua pentru Farul pana la 13 octombrie, data limita pentru reluarea analizelor, ale caror cheltuieli vor fi suportate de clubul constantean.

POVESTIRE. Apostol si Senin au povestit ieri felul in care au efectuat testul antidoping. "Trebuia sa depunem 75 de mililitri de urina, dar nu reuseam. Atunci l-am chemat pe Baicu, care si-a pus urina lui peste a noastra. Nici asa nu am ajuns la cantitatea ceruta si am mai pus niste apa", a spus Adrian Senin. Mihai Baicu a confirmat si el varianta oferita de Senin si a recunoscut ca a folosit furosemid, medicament care i-a fost recomandat de medicul de familie pentru slabire.

GLUMA. Cei doi jucatori au primit vestea ca au fost depistati pozitiv la testul antidoping de la presedintele clubului, Marcel Lica. "Ne-a chemat la el in birou. Cand ne-a zis de faza cu dopajul am crezut ca e vreo caterinca. Nu l-am luat in serios, pentru ca ma stiu curat", a declarat Apostol.

VARIANTA LUI APOSTOL

La 23 ani, vestea ca a fost depistat pozitiv cu furosemid nu i-a picat tocmai bine lui Iulian Apostol.

Fostul jucator al Otelului a povestit unor prieteni cum au decurs lucrurile la testul antidoping, la finalul meciului cu Sportul Studentesc, scor 1-1, din etapa a 5-a. "Am stat 3 ore ca sa depun probele de urina si tot nu reuseam. A venit Baicu la mine si la Senin si ne-a certat ca de ce stam asa de mult. Au luat ele recipientele si au pus urina lui in ele", a povestit Apostol.

Varianta jucatorului este destul de plauzibila, mai ales ca furosemidul este un medicament despre care fotbalistii cred ca ii ajuta sa scada in greutate, Baicu fiind un jucator cu cateva kilograme in plus.
×
Subiecte în articol: sport