x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Vis de Craciun, calificarea la CM

Vis de Craciun, calificarea la CM

26 Dec 2004   •   00:00

"Ar fi fantastica o noua calificare la un turneu final important. Asta imi doresc cu ocazia Craciunului. O a treia ratare consecutiva va impinge Romania mult in urma.

INCREZATOR. Piturca mai crede in sansa Romaniei
Acum avem doi adversari redutabili in preliminarii, poate ca data viitoare vom avea trei", a afirmat Piturca. Selectionerul crede in continuare in calificare: "Chiar daca Olanda si Cehia sunt peste noi ca valoare, iar sansele noastre sunt mici, eu cred ca ne putem califica". El a precizat ca se va intalni cu fostul selectioner, Anghel Iordanescu. "Am stabilit sa-mi puna la dispozitie toate casetele si informatiile referitoare la adversarii din grupa."

SEVERITATE. Piturca a anuntat ca jucatorii care nu vor respecta programul stabilit de el nu vor mai fi convocati: "Eu nu-i voi urmari noaptea. Dar cine se abate de la reguli nu mai are de ce sa vina la echipa nationala. Indiferent daca este vorba de Chivu sau de Mutu. Voi face un regulament de ordine interioara. E greu sa ii sanctionezi financiar pe fotbalisti. Poate doar daca se va obtine calificarea sa li se opreasca din prime. Cei care vor refuza sa vina la datele stabilite de UEFA nu vor mai fi chemati, pentru ca inseamna ca nu vor sa vina la nationala", a incheiat Piturca. (Mihai Igirosanu)

×
Subiecte în articol: sport