x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Visul unei nopti de vara

Visul unei nopti de vara

de Dragos Stoica    |    05 Iul 2005   •   00:00
Visul unei nopti de vara

Aproape toti componentii Braziliei ’94 au confirmat prezenta la meciul cu scop caritabil contra reprezentativei similare a Romaniei din 16 iulie.

Programata la Timisoara la sfarsitul saptamanii viitoare, partida de caritate dintre reprezentativele Romaniei ’94 si selectionatei similare a Braziliei va fi onorata de nume celebre din ambele tabere.

CERTITUDINI. Impresarul Gica Popescu a confirmat ieri ca 16 dintre componentii formatiei care a castigat Campionatul Mondial in 1994 si-au dat deja acordul pentru participarea la "Seara Campionilor", printre acestia numarandu-se Ronaldo, Romario, Bebeto, Taffarel, Dunga, Careca si Aldair. "Vor fi nume mari si de o parte, si de cealalta. Vom pune astfel in scena semifinala de care am fost atat de aproape in urma cu 11 ani", a spus fostul mare international. La eveniment mai sunt invitati Adrian Ilie si Iulian Filipescu, care, desi nu s-au gasit in lotul din America, au luat parte la trei turnee finale. Vor mai veni Ilie Balaci si Marcel Raducanu, iar banii rezultati din incasari vor fi donati uneia sau mai multor scoli din Banat, care au fost afectate de inundatii.

BRAND INREGISTRAT
Gica Popescu a dezvaluit faptul ca toti tricolorii din perioada cea mai buna a echipei nationale a Romaniei vor primi cate o insigna din aur, pe care va fi inscriptionata apartenenta la "Generatia de aur". "Personal, imi doresc ca acest brand sa fie uitat cat mai repede prin insanatosirea rezultatelor actualei echipe reprezentative." "Baciul" a mai precizat ca, inceput acum un an, cu meciul sau de retragere de la Craiova, proiectul "Seara Campionilor" va fi organizat anual.

BILETE PUSE LA VANZARE
Urmand sa fie azi scoase la vanzare, biletele vor costa 15 lei (150.000 lei vechi) la cele doua peluze, 22 lei (220.000 lei vechi) la tribuna a II-a, 33 lei (330.000 lei vechi) la tribuna I, 66 lei (660.000 lei vechi) la tribuna 0, 300 lei (3.000.000 lei vechi) la VIP 2 si 1.000 lei (10.000.000 lei vechi) la VIP 1. Meciul va fi arbitrat de o brigada condusa de Ion Craciunescu, Ion Constantin si Nicolae Grigorescu, rezerva urmand sa fie Adrian Porumboiu.
×
Subiecte în articol: sport