x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Vor victorie!

Vor victorie!

09 Mar 2005   •   00:00

Jucatorii lui Villarreal au sosit ieri, in jurul pranzului, la Bucuresti si au fost surprinsi de faptul ca vremea era superba, contrar informatiilor pe care le primisera inainte de decolarea de la Valencia.

CATALIN FAINISI

De asemenea, ei au intrat in atmosfera jocului din aceasta seara inca de pe aeroport, unde au fost intampinati de un grup de 15 suporteri stelisti, care au arborat un banner pe care scria: "El infierno empieza aqui" (Infernul incepe aici). "Va fi un meci complicat, fiindca Steaua este o echipa foarte puternica. Avem avantajul de a juca primul meci in deplasare, ceea ce ne face mai usor returul de pe El Madrigal. Respectam Steaua, fiindca e foarte puternica pe teren propriu, dar vrem sa castigam", a declarat fundasul Armando Sa, care spera ca starea terenului sa nu impiedice pe Villarreal sa-si faca jocul obisnuit. Altfel, presedintele levantinilor, Fernando Roig, considera ca partida din aceasta seara va fi foarte dificila pentru spanioli, dar este multumit de conditiile atmosferice bune.

JOSE MARI, AMIC CU CONTRA
Una dintre vedetele lui Villarreal este Jose Mari, atacantul care a trecut, in cariera, pe la FC Sevilla, Atletico Madrid sau AC Milan. La clubul italian, el a fost coleg cu Cosmin Contra, cu care a legat o prietenie trainica. "Este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei si vorbim foarte mult la telefon", a declarat varful andaluz, care nu a discutat cu "Gurita" despre echipa din Ghencea. "Ne va fi foarte greu la Bucuresti, fiindca Steaua e foarte bine pregatita. Cu toate acestea, speram sa obtinem victoria aici", a adaugat Jose Mari.

ZENGA, DORIT DE BILBAO
Cotidianul Marca scrie ieri ca antrenorul Stelei, Walter Zenga, se afla pe lista presedintelui clubului Athletic Bilbao, Fernando Lamikiz, pentru a-l inlocui pe tehnicianul Ernesto Valverde, care intentioneaza sa paraseasca gruparea basca la finalul sezonului. "Pe mine nimeni nu m-a contactat si ma surprinde ca Valverde nu va continua. Este un club foarte mare, cu o istorie importanta, un public fantastic si, mai mult, Bilbao este un oras bun pentru a trai. Sper ca intr-o zi sa pot antrena in Spania", a incheiat Zenga.

CUPA UEFA - OPTIMI
  • 18:00 Partizan Belgrad - TSKA Moscova
  • 19:00 Olympiakos - Newcastle
  • 19:00 Sahtior Donetk - AZ Alkmaar
  • 20:00 Steaua - Villarreal (TVR 1)
  • 20:30 Austria Viena - Zaragoza
  • 21:30 OSC Lille - AJ Auxerre
  • 22:10 Middlesbrough - Sporting Lisabona
  • 22:30 FC Sevilla - AC Parma

    Returul va avea loc pe 16 si 17 martie.
  • ×
    Subiecte în articol: sport