x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport WISLA / Incep problemele

WISLA / Incep problemele

de Sorin Anghel    |    23 Mar 2006   •   00:00
WISLA / Incep problemele

Dupa ce a pierdut pozitia de lider in Polonia, Dan Petrescu spune ca nu se simte in siguranta la Wisla Cracovia, mai ales ca patronul clubului a urmarit ultimul joc de campionat alaturi de un alt tehnician.

Chiar daca pana acum nu a pierdut nici un meci oficial cu Wisla Cracovia, reusind doua victorii si un egal, Dan Petrescu nu are parte de liniste.

ZVON. Ziarul de scandal Fakt, care apare in Polonia, a publicat informatia potrivit careia "Bursucul" ar urma sa fie demis de catre patronul Boguslaw Cupial. Acesta a urmarit ultimul meci din campionat, de pe teren propriu, cu Odra, scor 1-0, alaturi de Franciszek Smuda, tehnician care acum este sub contract cu Zaglebie Lubin. Potrivit ziarului polonez, Dan Petrescu ar urma sa fie concediat deoarece patronul sau nu este multumit de rezultatele echipei de pana acum! Antrenorul a aflat si el de prezenta lui Smuda in loja sefului sau si a purtat o discutie in acest sens cu Boguslaw Cupial. "Mi-a zis ca sunt buni prieteni. Smuda a mai antrenat Wisla si in 1999 a castigat campionatul".

OCUPAT
De cand se afla in Cracovia, Dan Petrescu a avut foarte putin timp sa viziteze orasul. "Stau toata ziua la stadion. Cand nu avem antrenament, studiez viitorii adversari. Vreau sa imi fac treaba intr-un mod cat mai profesionist, mai ales ca noi nu am transferat decat un singur jucator, pe Norbert Varga, in vreme ce contracandidata noastra la castigarea campionatului, Legia Varsovia, a cumparat cinci fotbalisti. Am iesit de cateva ori la restaurant, in oras, dar mancarea polonezilor nu se compara deloc cu cea romaneasca, care e mult mai buna", a declarat Dan Petrescu, care foloseste in Polonia un VW Touarej, inmatriculat in Romania. Legia e lider cu 41 de puncte, in timp ce Wisla are 40 de puncte.

"Recunosc ca nu ma simt in siguranta"


Jurnalul National: Mister, presa poloneza scrie ca postul dumneavoastra este in pericol dupa ce patronul Cupial a urmarit ultimul meci impreuna cu Franciszek Smuda.
Dan Petrescu: Eu nu citesc ziarele de aici pentru ca nu stiu limba lor. Timpul pe care il castig mi-l umplu cu vizionari. Chiar acum vad o caseta cu Pogon, echipa cu care jucam vineri in deplasare.

Ati vorbit cu patronul?
Da. Am inteles ca Smuda a venit sa ne spioneze, pentru ca, peste doua etape, noi jucam cu Zaglebie, acolo unde este el antrenor acum.

Deci, nu aveti nici o problema?
Sunt sincer si recunosc ca nu ma simt in siguranta, dar eu imi fac treaba cat pot de bine.

Mourinho este pe cale sa plece la Inter Milano. V-ar tenta sa antrenati pe Chelsea?
Mai trebuie sa muncesc inca vreo 10 ani ca sa ajung acolo.

Cum vi se pare fotbalul polonez fata de cel romanesc?
Cand am semnat contractul, am crezut ca Polonia este peste noi, dar nu este deloc asa. Acum i-am mai ridicat eu si cu staff-ul meu tehnic, din care fac parte Dan Stangaciu, Cristi Pojar si Michelle Bon.

La euroderby-ul Rapid - Steaua cu cine veti tine?
Mi-ai pus o intrebare la care stii si tu raspunsul si il stie toata lumea. Oricum, nu e bine ca au picat amandoua.
×
Subiecte în articol: sport dan