x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Zece "caini" la echipa secunda!

Zece "caini" la echipa secunda!

09 Oct 2004   •   00:00

Meciul echipei nationale l-a determinat pe antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, sa-si indrepte atentia in acest week-end catre echipa a doua, care evolueaza in seria a II-a a Diviziei B.

VEDETE. Astfel, tehnicianul "cainilor" a decis ca zece dintre fotbalistii de la prima echipa sa ajute divizionara secunda in meciul din aceasta a 8-a etapa a esalonului doi. Alaturi de proaspat revenitul in Stefan cel Mare Adrian Mihalcea (foto), Ionut Balan, George Galamaz, Ovidiu Burca, Leonard Naidin, Vlad Munteanu, Alexandru Pacurar, Alexandru Baltoi, Claudiu Dragan si portarul Florin Matache vor juca astazi, de la ora 11:00, in meciul Dinamo II - Dacia Mioveni, care va avea loc pe stadionul "Florea Dumitrache" din complexul sportiv "Dinamo".

"RETROGRADARE". Din cauza invaziei de la prima echipa, antrenorul echipei secunde a lui Dinamo, Cornel Talnar, a hotarat sa-i trimita pe multi dintre elevii sai la echipa a treia a clubului Faur Bucuresti, care evolueaza in Divizia C. La meciul Dinamo II - Dacia Mioveni vor fi prezenti multi dintre conducatorii gruparii din Stefan cel Mare, in frunte cu antrenorul Ioan Andone si directorul executiv, Cristian Borcea. De asemenea, fanii si-au anuntat si ei prezenta pentru a-l vedea pe Mihalcea imbracat din nou in tricoul alb-rosu.

×
Subiecte în articol: sport