x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Zenga, contra marii sale iubiri

Zenga, contra marii sale iubiri

08 Feb 2005   •   00:00

In aceasta dupa-amiaza, incepand cu ora 15:30, Steaua va sustine cel mai important meci amical inaintea "dublei" cu Valencia, din "16-imile" Cupei UEFA. Pe Stadionul "Giuseppe Sinigaglia" din Como, trupa lui Walter Zenga va intalni pe Inter Milano.

LOT. In meciul cu Inter, antrenorul Stelei nu-i va avea la dispozitie pe Mirel Radoi, Dorinel Munteanu, Oprita si Nesu, convocati la loturile nationale. Stoperul Ghionea este accidentat, fiind incert, dar se pare ca va aparea pe astazi pe teren. Mai mult ca sigur, primul "11" al liderului din Divizia A va arata astfel: Hamutovski - Ogararu, E. Baciu, Ghionea, P. Marin - Paraschiv, Dica, Lovin, Bostina, Neaga - Ciocoiu.

ABSENTE. Din cauza amicalelor programate astazi, Inter nu va conta pe opt jucatori, convocati la loturile nationale. Materazzi si Vieri au fost convocati la reprezentativa Italiei pentru meciul cu Rusia, Cambiasso, Burdisso si Javier Zanetti s-au prezentat la nationala Argentinei, sarbul Stankovici va evolua in partida Bulgaria - Serbia-Muntenegru, Karagounis a fost convocat la echipa Greciei, iar portarul uruguayan Carini se afla cu selectionata tarii sale, la Dusseldorf. Meciul va fi transmis inregistrat pe "Inter Channel", televiziune cu circuit, post caruia Zenga i-a acordat ieri un interviu. (Mihai Igirosanu)

REVENIRE
Meciul de la Como va avea o insemnatate aparte pentru actualul antrenor al Stelei, Walter Zenga (foto). Italianul se va afla pentru prima oara in postura de adversar al echipei care l-a lansat in fotbalul mare si pentru care a evoluat timp de 11 ani. In 1990, cand a fost desemnat cel mai bun portar din lume, Zenga a reusit un record neegalat pana astazi, neprimind gol timp de 518 minute la CM din Italia. Conducerea gruparii milaneze a hotarat ca biletele pentru partida de astazi vor costa intre 5 si 10 euro. Incasarile rezultate din vanzarea acestor tichete vor fi donate in intregime Asociatiei "Bambini in Romania" (Copiii in Romania), infiintata in 1999.

×
Subiecte în articol: sport