x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Zenga, dator in Italia cu 782 euro

Zenga, dator in Italia cu 782 euro

01 Feb 2005   •   00:00

Walter Zenga este dator statului italian si risca sa fie dat in judecata. Potrivit cotidianului La Stampa, antrenorul Stelei nu a platit contributiile la asigurarile sociale pentru o parte dintre angajatii unei firme al carei presedinte este.

In urma unui control al inspectorilor s-a constatat ca Zenga nu a achitat "in totalitate sau partial, in termenele legale, contributiile sociale pentru angajatii inregistrati pe statele de plata, in lunile aprilie, mai, iunie si septembrie 2002".

SOMAT. Dupa ce a fost denuntat Magistraturii din Milano, tehnicianul italian a fost somat sa plateasca 782,41 de euro. El nu si-a achitat insa datoriile, motiv pentru care a primit o amenda, pe care , de asemenea, nu a platit-o.

ABSENT. La Stampa scrie ca documentul prin care Zenga era "invitat" sa achite amenda a fost trimis la o adresa care nu-i apartinea, cu toate ca tehnicianul Stelei a declarat ca este a sa. Acelasi lucru s-a intamplat si in cazul primei hotarari judecatoresti, cand Zenga a fost notificat in doua randuri, la un domiciliu ales de el, dar unde nu a fost de gasit. (Delia Gomoescu )

×
Subiecte în articol: sport