x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Zenga: "Nu stiu cum sa fac"

Zenga: "Nu stiu cum sa fac"

21 Feb 2005   •   00:00

Dupa ce presa a catalogat drept slaba prestatia Stelei la Valencia, Walter Zenga a comentat ieri, in fata reprezentantilor mass-media, partida tur din 16-imile Cupei UEFA.

ANOMALIE. "N-am jucat cu echipa Angri ca sa facem legea. Nu a fost rusine, nu au jucat cu frica, nu s-au ascuns. Nu am facut un meci defensiv, am incercat mereu sa punem probleme. Valencia a avut mai putine ocazii de gol ca noi, dar jucatorii spanioli sunt mai smecheri, mai buni. In 90 de minute, portarul nostru n-a facut nici o parada. Nu cred ca atunci cand joaca acasa Valencia are asa de putine ocazii cum a avut cu noi. S-a spus ca Steaua nu joaca nimic. Cum este posibil ca o echipa care nu joaca nimic sa ajunga aici? Este o anomalie", a spus Zenga.

DILEMA. Antrenorul a marturisit ca nu stie cum sa abordeze meciul retur cu Valencia, de joi. "Nu stiu inca daca trebuie sa atacam din start si sa incercam sa dam doua goluri, ca in meciul cu Besiktas, sau sa stam in joc, sa fim prudenti, ca in meciul cu Standard. Sa fie 0-0 pana in minutul 85 sa zicem, sa dam gol si poate sa-l reusim pe al doilea in prelungiri, la o faza fixa. Trebuie sa incercam sa dam gol imediat, dar in acelasi timp sa nu primim", a declarat tehnicianul.

×
Subiecte în articol: sport