x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Zenga se teme de pitesteni

Zenga se teme de pitesteni

11 Sep 2004   •   00:00

Antrenorul Stelei, Walter Zenga, este foarte precaut inaintea jocului de maine de la Pitesti. "Daca mi-este teama de meciul de la Pitesti? Da, mi-e teama mereu. Am spus ca am avut un inceput greu de sezon, dar acum este la fel.

Nu este usor sa invingi mereu, desi tratam toate meciurile la fel de concentrati. FC Arges este o echipa care exercita presiune, face presing, care nu se lasa usor. E un meci greu, dar mergem sa castigam."

PROGRAM. Italianul a precizat ca este o problema faptul ca Steaua va disputa sase meciuri in 20 de zile, in campionat si in Cupa UEFA: "Este greu pentru un antrenor, deoarece trebuie sa tina seama de cum sunt pregatiti jucatorii fizic si psihic. Jucam duminica - joi - duminica, este putin cam mult, dar asta este. Acum am toti jucatorii la dispozitie, am de unde alege. Nu numai noile achizitii Baciu si Lovin au sanse sa joace, toti au sanse", a spus Zenga. Contra lui FC Arges vor evolua si doi fosti fotbalisti pitesteni, Neaga si Dica, primul fiind refacut in urma loviturii primite in meciul cu Andorra. "Joc in fata fostei mele echipe si a suporterilor care m-au apreciat. Acum apar culorile Stelei si vin cu gandul doar la victorie." (Paul Andone)

×
Subiecte în articol: sport